Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
heihachi
addikt
Nekem már jó pár verésben volt részem, nem egyszer széjjelvertek (thx to Miskolc, Avas). Volt olyan, hogy már csak a földön feküdtem, és rugdostak. Mindebből akkor ott, semmit nem érez az ember. Nem fáj, nem érzed, hogy törik, csak az van benned, hogy védd magad valahogy. A másnap, hát igen...
Minezek ellenére (vagy éppen ezért) nincs az a késes nagydarab cigány, aki el tudna kergetni a barátnőm mellől. Inkább fexem a kórházban Én, Ő meg fusson ahogy tud, meneküljön. Mondom ezt úgy, hogy rengeteg verekedésen túl vagyok (azért volt, hogy Én nyertem
), meg van némi kick-box tudásom, stb. Én leálltam volna verekedni, ha úgy alakul, hogy mi lett volna a vége, a jóég tudja.
Mivel kis ember vagyok, valszeg nem túl jó
elsőre engem is nagyon megvertek, bár akkor még kicsi voltam -
Integra
titán
-
I_Am
veterán
Hát Én nem igy tettem volna az tuti, ha nekem odajön vki beleszólni miközben a nőmmel veszekszek, akkor abban a pillantaban szent a béke
, de az illető lehet felőlem superman is legfelejebb megtanulja átlépni a hangsebességet. Elkergetni? Inkább engem szúrjon meg, mint a nőmet vazze.... -
Wildmage
senior tag
Ha lesz jövőre is, akkor vigyázzatok a barátnőitekre, meg aki olyan korú az magára is a környező utcákban! Valamelyik nap találkoztam egy nagyon kedves barátnőmmel, aki mesélte hogy az unokahuga kint volt a barátjával meg egy másik párral (a barátnője+pasi). A másik pár a party alatt jól össze is veszett, mire elindultak a mellékutcákon a Nyugati irányába. Az egyik utcában épp veszekedtek, amikor megjelent egy cigány állat egy késsel. A srácot elkergette és szegény csajt meg egy kapualjban megerőszakolta + kiverte szinte az összes fogát + félholtra verte közben. Az a töketlen srác meg csak 1(!) óra múlva merészkedett vissza a rendőrökkel.... A lány azóta is kórházban van és nem valószínű, hogy mostanában ismét a régi plázacica cuccaiban fog járkálni.
Mielőtt azzal jönnétek, hogy urban legend, megismétlen: a story valós! -
tildy
nagyúr
Torony?Ilyen hamar?Novemberben szokott lenni, tavaly voltam

Bővebben: link
Ja ez másik torony.Nálam a torony, az PÉcs
[Szerkesztve] -
g4dg3t
senior tag
Elovet: 1k (Psybaba records)
Helyszin: 1.5k
Mivel limitalt, erdemes elore megvenni! Bővebben: link -
g4dg3t
senior tag
Semmivel sem nagyobb az összefüggés, mint bármely más zenei irányzat esetében (eltekintve mondjuk a komolyzenétől, stb). Ez nem zenefüggő.
Addig OK, hogy nem feltetlen a zene miatt fogja vki kiprobalni a szintetikus drogokat, de azt hogy nem zenefuggo szvsz nem lehet kijelenteni! Az aranyok sokmindent elarulnak! Elektro vs Rock/Punk/Alter... -
rup1u5
nagyúr
Nem voltál durva csak nem szeretem ha hülyének néznek.
Nem is arra utaltam, hogy kerüld a partykat csak aggódom az egészségedért.
Nehogy nekem agyérgörcsöt kapj mikor valaki melletted kap be valami csúnya szert.
Én spec. leszarom. Mindenki csinálja azt amihez kedve meg izlése van addig amíg nem árt vele másoknak.
peace -
burgatshow
veterán
Hát igen! Sokan azt hiszik, hogyha beszívnak, akkor sokkal jobb lesz pedig nem igaz. Gyorsan felpörögnek, jólérzik magugat de gyorsan el is megy a hatás. Tisztán meg gyorsan felpörögsz ha olyan alkat vagy (én igen
) hosszan tart az érzés és lassan megy! Mikor hazaértem fél 11-re éjfélig nem is tudtam aludni, mert annyira felpörögtem! Most is megy itthon a zúzda és kezdek felpörögni! 6x100W rulez! 
-
g4dg3t
senior tag
-
janati
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Amit a bulizásról meg a DJ-kről írtál:
Én is pont így gondolom, ha megyek, akkor ezért megyek bulizni, partykra, stb..
És valóban, soxor tőlem is megkérdik: ''Szívtál valamit, hogy ennyire pörögsz?'' Én meg csak mosolygok...Nagyon elítélem a drogot, az életbe, még csak ki sem próbálnám. Mégis tudok bulizni! -
heihachi
addikt
Te is fantasztikusan ki tudod ismerni az embereket, főleg a stílusuk alapján...
Elmúltam 25 éves, és jártam már egy pár partyn. Tudom, hogy milyen összefüggés van a kettő között, ettől nem kell kedvelnem. Semmivel sem nagyobb az összefüggés, mint bármely más zenei irányzat esetében (eltekintve mondjuk a komolyzenétől, stb). Ez nem zenefüggő.
Amit Te az előző hozzászólásodban mondtál, hogy akkor minek megyek ilyen helyre az egy nagy #&@@#&@~ˇ˘°~ˇ^˘° - Én erre reagáltam. Bocs ha durva volt. Peace.
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Én idén voltam másodszor! Szerintem, nagyon jó volt mindentéren, de engem is zavart a kamionok közötti váltakozó távolságtartás.
Majdnem feljutottam 1 kamionra, csak a hülye bizt. őr észrevett!!
Na mind1, szóval zene az nagyon jó volt, főleg a Hyperspace-es kamion. Az mellett mentem végig, és egészen a zárásig annál tomboltam. Mikor hazaértem, nem éreztem a talpam + a vádlim de ki nem szarja le az egész király volt!
Az meg hülyeség szerintem, hogy csak akkor lehet jót bulizni ha berugunk, belőjük vagy elkábítjuk magunkat!
Én az egész rendezvény alatt, alkohol meg minden free voltam és érdekes módon legalább annyira pörögtem - ha nem jobban - mint egy eliminált állapotú ember. Sőt tuti.
Tudtam szerezni hyperes kulcstartót, meg olyan nyakba akasztót is síppal együtt, és amit Sai mond az télleg über király. Ekezded fújni ütemre, azt vagy befejezik helyetted, vagy fújják veled! Hihetetlen és nem lehet leírni.
A másik amit kurvára bírtam az az, amikor a DJ leveszi az ütemet, és az átvezető dallamok vannak, (nem tudom leírni pontosan, aki benne van az érti), akkor jön az, hogy a DJ szépen lassan felvezezi, és 1 váratlan időben beküldi robbanás szerűen az ütemet, és akkor az egész kamion népe, meg aki körülötte tombol, mindenki üvölt, ugrál, csápol, fújja a sípot. Kurva jó....
Megyek be is lökök valami zúzdát!
[Szerkesztve] -
rup1u5
nagyúr
fantasztikus módon kitudod ismerni az embereket!
valószínüleg fogalmam sincs róla.
azért írok beszámolókat és azért járok el még mostanában is fotózni.
csak évekig jártam partykra köztük a parádén is megfordultam 1szer 2szer.
de majd rájössz ha elmultál negyed évszázados. ha már +történt, -amit a stílusod alapján nem feltételeznék- akkor bocs.
egyébként meg kiforgatod amit mondok. nem azt mondtam hogy elektronikus zene=drog de nagyarányban ott mennek a szintetikusok és nem tankcsapdán. parádén ez az arány kisebb, mert jön a sok ork de ha elmész egy nowsoundra vagy hyperspacere akkor nagyobb. -
janati
őstag
Meg ne ijedj!

Bővebben: link -
I_Am
veterán
Én tudom, hogy milyen és sajnos egyre inkább összefüggésbe lehet hozni a party-drogokat az elektronikus zenével is. Nem véletlenül hívják party drognak. Igaz a többi zenei irányzatot kedvelők közül is használnak bizonyos dolgokat, de ott még több az alkoholfogyasztás, mint jelen esetben.
-
heihachi
addikt
Ők az igazi partyface-ek:
Bővebben: link
-
janati
őstag
bocs, túl nagy volt a kép...
[Szerkesztve] -
Ja, ha egy emberközeli, de mégis, khm, ''kemény'' bulit akartok, akkor:
Bővebben: link -
janati
őstag
''személyszerint nagyobb biztonságban érzem magam néhány beszívott, Xezett droid között mint a bebaszott, kopasz, félmeztelen orkok között akik parádén ellepik az utcát.''
Ezen olyat röhögtem, majd beszartam...

Véleményem:
2 éve voltam kint (amikor volt szutyok, cukormentes, ingyéfanta...) barátnőmmel, Nyíregyházáról. Na nem ezért mentünk konkrétan, hanem nyaraltunk arrafelé, mondom nézzünk ki.
A zene miatt tettem. Asszonykát meg rábeszéltem..
Tényleg nagyon gáz a sok beszívott idióta, meg a kopasz vadmarhák is. El kell őket kerülni. Mi megúsztuk hálistennek, bár nekem is stírolták csajosomat, de bütte voltam rá...
Én amikor stíroltam, rögtön jöttek a kérdések...na de aki csajjal megy ki, az tudja miről beszélek.
Idén is akartunk menni, de nem jött össze a mani. Elolvastam amiket eddig írtatok, nem bánom hogy nem voltunk ott. Talán jövőre felmegyünk. A JÓ zene miatt. Csakis. -
heihachi
addikt
A #2-t Én jegyzem.
''aki utája az alkoholt nemmegy kocsmába. aki nembírja elviselni más ember bármilyen nemű önpusztításának látványát ne menjen nyaládékra meg egyáltalán semmilyen elektronikus zenei rendezvényre.''
Azért megyek ki, mert azt a zenét szeretem. Teccikérteni? Ettől még nem kell, hogy tetszen az, hogy ott drogoznak mellettem.
Egyébként ez egy f@szság, hogyha elektronikus zene, akkor drog. Abszolút nem igaz. Ebből is látszik, hogy nem sok közöd van hozzá. Aki nem ért hozzá, ne szóljon bele. Ez a topik a Budapest Parádéról szól, tehát azok szólnak hozzá, akik _tudják_ hogy milyen.
''populáris szutyok a tömegek a rodhadás előidézői...'' ''egyszerűen nem birom azt a sok orkot''
Mintha a szigeten nem ez lenne. Sőt ott még nagyobb az igénytelenség. Az meg nem elektronikus zene (jórészt).
peace Neked is testvér
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
partidressz: Bővebben: link

-
Bencom
senior tag
Nem bántás képp, de mondja már el nekem vki, hogy mi a jó, abban a vonuló hatalmas tömegben, ahol legjobb esetben is összetaposnak, élvezhetetlen a zene a hangosítás és a visszhang miatt, és még meg is lehet süketülni.
Ehejett otthon lehetne csinálni egy házibulit, és sokkal jobb lenne...
Még egyszer mondom, ez nem kötekedés, hanem vélemény... -
sai
aktív tag
akkor bocsika..

egyébként + nem érdekel mindenkinek + van a saját véleménye a dolgokról!!
és azt ugysem lehet + változtatni..
egyébként + én is sipoltam.. és nem csak 1folytában hanem ütemre.
és ami tetszet hogy ha 1valaki elkezdett akkor sokmindenki és ugyan azt az ütemet.. vagy mondjuk én fujtam az elejét és valaki + befejezte.. 
de most 1évig ugysem lesz +int.. -
rup1u5
nagyúr
írtam, hogy nem voltam kint. és nem szídtam.
ez a véleményem. nem mondtam, hogy mindenki tirpák, sőt valszeg a többség jófej. csak egyszerűen nem az én pályám.
a nyugatinál jártam este 7kor és olyan arcok jöttek velem szembe, hogy jobbnak láttam nagyívben kerülni. azonkívül rettentően tud idegesíteni a sípolás.
nem tudom mi a jó benne hogy fújsz egy sípot vörös fejjel.
persze te írtad, hogy tök jó volt meg hogy szereted ezt csinálni és abbol az jött le hogy jól szórakoztál. ennek pedig örülök.
peace -
sai
aktív tag
ha neked nem tetszik akkor ne menj ki.. ilyen 1×.. valakinek tetszik (pl nekem is) és szerintem évente 1× 1napot mindenki kibir... és kint aprádén még idös embereket is láttam.. ha ök kibirják akkor mindenki..
szóval nem értem miért kell itt agyba föbe szidni?!1Rock koncerten sokkal több bunko és igénytelen ember van mint itt a parádén összevéve.. -
rup1u5
nagyúr
PÁCOLJ BUDAPEST NYALÁDÉÉÉÉÉK!!!!
nemtom. én már évek óta menekülök az andrássy környékéről ezen a napon.
egyszerűen nem birom azt a sok orkot. mindenki jön mintha kötelező lenne.
ezért én inkább be sem megyek a városba ilyenkor
a másik amin behaltam az a második bejegyzés ide ''nememléxemhogyhívjáktól''
''ott tekerik a füves cigit és az emberek képébe fujják'' ''meg az X-et ott kapja be''
há'normális??? aki utája az alkoholt nemmegy kocsmába. aki nembírja elviselni más ember bármilyen nemű önpusztításának látványát ne menjen nyaládékra meg egyáltalán semmilyen elektronikus zenei rendezvényre.
személyszerint nagyobb biztonságban érzem magam néhány beszívott, Xezett droid között mint a bebaszott, kopasz, félmeztelen orkok között akik parádén ellepik az utcát.
populáris szutyok
a tömegek a rodhadás előidézői...olyan ez mint a valóságsók. azért esszük mert tömik a pofánkba. nem kérdezik kérjük, szeretjük-e, a tömeg meg buta ahoz, hogy eszébe jusson, ő is választhat(na).
fotók a bulibeszámolók alatt: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
g4dg3t
senior tag
HeLLa!
En is ott voltam...a Dozsa es az Andrassy sarkan levo albimbol buliztuk vegig ismerosokkel! Az erkelyrol tuti volt...zenet lehetett hallani siman (meg a WC-rol is
), de le a tomegbe valahogy nem vagytam! Ami nem tetszett hogy a Hyperspace kamion allt meg az erkelyem alatt...a Debut-Garden (James Holden) kamionnak jobban orultem volna 
Az afterparty (Bonus) nekem nem jott be! Mar megbantam hogy nem a Citadellaba mentunk...
Udv Gadget. -
TitiRii
senior tag
jaja
kaptam ám!
Meglepö hogy a tömegben volt, mindenemü smink és ruha nélköl, és egy italokat árusító standnál volt az operánál
Engusz barátnöje szurta ki nekem, és hosszas vita után mentem oda hozzá megkérdezni hogy ugyan ö e az,és kaptam tőle autogramot a kezemre
Sajnos a fotos haverunk mikor tünyön el a tömegbe ha nem most?
igy fénykép nem készült
A lux videos kamcsi tényleg elég meredek volt, de volt egy másik ami üverelte, nem tudom mi volt a neve, teli volt félmesztelen táncoslányokkal akik feketében voltak,és hát höm, nem kicsit táncoltak erotikusan,egymással
Egyik még csokot is dobot nekem 
sztem jó volt, csak tömeg volt
és lehet nem volt idén ingyen fanta, volt helyete ingyen kola meg ásványviz, az operánál
ami tetcett hogy idén voltak ilyen álló standok is,mint a tv2 az opreánál, meg még pár kisebb nagyobb az andrásin,a libreszes ponznák is egész jo ötletek voltak, csak halkak
-
aDM|RaL^
őstag
mi nagyon elvoltunk, de azok a kulturált emberek akik bevizeltek a kerítésen tőlünk 20cm-re... kicsit elkezdtem k@rv32134''+anyázni...
kiderült hogy angolok, aztán angolul folytattuk a csevegést. -
divot
veterán
A legszebb az volt, amikor másnap reggel a Fővárosi Közterületfenntartó illetékese kijelentette, hogy az okádékot és az ürüléket nem takarítják el, az az ingatlantulajdonosok feladata.
Welcome the Hungary!
-
Brae
őstag
Én már rühellem a Budapest parádét, az egész már nem a zenéről szól...

-
Biaggio
őstag
Kamionok elhelyezése több helyen tényleg katasztrófa volt, mert nagyon közel voltak egymáshoz.
Bunkók mindenhol vannak, ahol tömegrendezvény van
Ha meg valaki őrült módon lökdösődött, hát odébbtáncoltam
Dr. Motte nagyot zenélt és a Dreher kamion is nyerő zenét játszott. Jól beszóltak annak, aki neki állt bunyózni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sai
aktív tag
nem tom én 1 bunkoval sem taliztam.. söt idegen csávok nyomták nekem h kira vagyok.. lehet h a kék napszemcsi és a fehér pormaszk miat és a jó kis hajamért?!
de tök idegenekkel nyomtam.. + azt atetsztt h elkezdtem sipolni és többen beszáltak..
akiket nem is simertem és akkor többen nyomtuk.. közlelekdni simán tudtam táncolni is.. és én is csak azt vettem észre hogy PEACE volt mindehol!!!
ugyhogy nekem nagyon bejött!!
ja és nem vagyok 1kigyurt állat hogy mindenki elájon elölem.. és mégis simán közlekedtem és mondom még böven volt helyem arra is h kitomboljam magam!! 
-
ptiboy
senior tag
nekem nagyon tetszett!
de 2 éve sokkal jobb volt
(ingyé fanta
)
kamionok elhelyezése katasztrófa volt! mindenhol legalább 2-3-at lehetett egyszerre hallani.
valahogy évről évre gázosabb, mitől van ez?
-
vtechun
veterán
na de megyek is dolgozni 10 órát, aludtam ma du. egy keveset, ma 10-re értem haza pedig éjszaka nem is buliztunk sehol, Pesten éjszakáztunk padokon
meg a plázson, de rájöttünk, hogy ott hideg van és elmentünk a nyugati közelébe 
[Szerkesztve] -
vtechun
veterán
nem ilyesmire figyeltem, csak este keveredtem a térre, addig az Andrássyn kisértem a kamionokat ill. mindegyiket megvártam és az utolsóval haladtam... Persze én alkoholfrei vagyok... tisztán látok mindent, pedig ütött már meg rendőr gumibottal - meccs után, pedig csak az utcán énekelgettünk, itt nem voltam ott a gázos helyzeteknél...
-
vtechun
veterán
messze a legtöbb kiéhezett hím a Luxvideós kamionnál volt ahol Monique mutogatta a csupasz altestét - asszem ő volt, ez volt az első ilyen.. jövőre már biztos több kamionon lesz ez is..

-
engusz
veterán
Jól látod a helyzetet. Szerencsére csak egy eset volt, ahol egy picit bepöccentem. Sétáltunk valamelyik kamion mellett és előtte táncolt egy (majdnem hulla) részeg fószer. Gyorsabban haladtunk, mint a kamion és elértünk a fószer mellé. Akkorát zakózott, hogy madjnem magával rántotta a barátnőmet. Aztán csak az a vadállat esett el. Ez volt a szerencséje.
-
Na igen, b.nővel gázos a helyzet... mert, hogy engem meglöknek kit érdekel, de ha őt, akkor már elborúl az agyam...
De nekem most csak az iszonyatos tömeggel volt gondom... Pedig szeretem a tömeget...
De ez itt már olyan sok volt, hogy se menni nem lehetett, se levegőt venni. Viszont sok érdekes arcot láttam, sok jó nőt, és még verekedő rendőröket is!!!! Az komoly volt. 
-
vtechun
veterán
én azt szeretem a Parádékban, hogy nem bunkó senki sem...(velem nem) mindenki szeret mindenkit...béke van... sokan vagyunk és mégsem verünk szét semmir, nem úgy mint egy-egy futballmeccs utána tömeg, pedig itt is lehetne ész/név nélkül tombolni/vandálkodni, de ez nem az a stílus...
-
engusz
veterán
Kint voltunk barátnőmmel és a barátainkkal, de nagyon hamar feladtuk a dolgot. Annyian voltak, mint az oroszok. De talán ez még nem is lett volna baj. Inkább az dühített, hogy bunkó volt mindegyik. Nem várom el, hogy kérjen bocsánatot mindegyik egy kis meglökésért, de azért figyelembe vehetnék azt, hogy nem csak ők közlekednek arra. Mindegyik nekünkjött, fellökött. Nem is értem, hogy néhány ember, hogy lehet ennyire figyelmetlen a másikkal szemben.
A zenék jók voltak, mint tavaly. Maradtunk volna, de a nagyobb tömegbe már nem volt kedvünk bemenni. -
vicces
addikt
szerintem nem volt sok jó csaj. csak kicsik, még fejletlenek.
viszont az a néhány már kifejlett példány nagyon jó volt.
..
a tavalyi nekem nagyon bejött. de erről nem a parádé tehetett, hanem a kémia.
a haverok már akkor is csak a füvön ültek, és alig várták a végét..
az index-en ma olvastam 1 parádés cikket. az szerintem teljesen fedi a valóságot.
[Szerkesztve] -
vtechun
veterán
Én is voltam, nem volt olyan rossz. Idén harmadjára. Tényleg volt olyan kamion ami messze ill. túl közel volt a másikhoz. Ez engem is zavart. AfterParty-n soha sem voltam, de nem is vonz... Azt viszont örömmel konstatáltam, hogy egyre több monokinis csaj van a kamionokon
Sőt már nem csak ott
Az utolsó kamion (MNC) tényleg durva volt - nagyon sokan voltak... -
vicces
addikt
szerintem is rakás izé volt. mi olyan 5 körül értünk be. az andrássy végén kezdtük, majd haladtunk visszafele

elöször tök jol elvoltunk.
a legjobb az volt, amikor jött a most nem tudom milyen kamion, és maja gold nyúkált a bugyijába. azaz nem ez, hanem az amikor a mögöttem álló néni elkiáltotta magát, hogy ''ott van misel vájd''
én közben lenyomtam egy sörit.
aztán elértük az utolsó kamiont. majd megindultunk visszafele. csak ekkor már mindenki jött. az andrássy végén annyira sokan voltunk, hogy nem lehetett megmozdulni.
nagy nehezen átvergődtünk a másik oldalra, és elindultunk a westend felé a kocsiért. aztán hazajöttünk activity-zni.
remélem az andrásit andrássynak kell irni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sai
aktív tag
nekem tetszet.. és szerintem nem volt tömeg.. én legalábbis a Loveprade kamion elött simán elfértem.. söt volt amikor az elsö sorban nyomtam.. és egyébként + én a Deákról értem utól a kamionokat.. és simán tudtam elöre menni...
és tök sok haveral találkoztam!!!
szóval mindenkit + találtam akit kerestem és valakit ugy hogy nem is sms-eztünk h hol van.. hanem + találtam 
after party-in nem voltam
Morisonsba buliztam.. (nem tom h v ki ismeri e?! mind1 én nagyon jól éreztem magam!!
jövöre ugyan ott!!! 
-
Na én ennyire nem fejtem ki a véleményemet, de annyit mondhatok, hogy az eddigiek jobbak voltak, mint a mostani. Ami nem tetszett:
1. volt olyan kamion ami egy kicsit lemarat, és futni kellett, hogy tartsd a tempót vele.
2. TÚL SOK EMBER!!! Ennyi embert már nem bír ki az Andrásy út. a végéig el sem jutottam, 2től 8ig voltam kinnt, mert onnan visszafordúltam, mert az utolsó kamion után már nem lehetett előre haladni.
Ami tetszett:
11től 4ig after party E-klub elött.
Nagyon jó zene ment, és a kamionon volt hely is nem volt nyomor. 
Jövöre ne jöjjön senki, hogy kényelmesen elférjek.
Vagy lehet, hogy egy kamionon leszek... még messze van... 
-
heihachi
addikt
Budapest ''Szégyen'' Parádé
Immáron ötödik éve kerül megrendezésre, tehát lehet benne némi tapasztalata a szervezőknek. Minden évben kint voltam, elejétől a végéig, így van némi Nekem is.
Nem hiszem el, hogy 5 év alatt nem tanulták meg, hogy milyen távolságokat kell hagyni a kamionok között. Volt olyan, hogy szemben (vagyhát az oldalt van) álltunk a kamionnal, és a mögötte jövőt halottuk, aki éppencsak nem tolta le az útról az előtte lévőt, és mivel jóval hangosabban szólt, a másikból semmit nem lehetett hallani. Néhol meg 15 perces (szó szerint, nem túlzás) szünet volt a kamionok között, akkor meg népvándorlás indult, és kib@szott nagy tömeg lett az utolsó elhaladó kamionnál.
Nem hiszem el, hogy 5 év alatt nem tanulták meg, hogy a felvonulási téren milyen közöket hagyjanak a kamionok között, hogy elférjen a tömeg, és hogy ne legyen durva az áthallás. A VIVA kamionját leszólta a mellette álló kamion (talán HOME, de nem esküszöm meg rá) még akkor is, ha közvetlenül a hangfalakkal szemben álltam. A ROXY, Bomba, Dreher kamiont meg nagyon jó ötlet volt összezsúfolni egy helyre, ezek úgyis olyan kamionok, amire kevesen kíváncsiak...
Az egyetlen dícséretet a Fanta kamionjára tudom mondani. Jó helyen állt, egy kis utcával szemben, a kis utcában tökéletesen, jó minőségben lehetett hallani a zenét, nagyon hangos volt a kamion. Latinos zene, szaxofonnal alájátszottak, kongás volt, brazil táncosok, kapoeira bemutatók és nagyon csinos táncosok. Nálam Ők nyertek.
De mindez nem volt rossz, ha az afterpartyhoz hasonlítjuk. Az szégyen volt.
Elővételben megvett jegyet a helyszínen a kasszánál karszalagra váltják, a karszalaggal engednek be a főbejáratnál.
Namost a kassza előtt 200m-es sor áll. A végén ritkán állnak az emberek, de az elején mint a heringek. Előre nem halad semmit, mert mindenki befátlankodik az elejére. Hát mi is bepofátlankodtunk. A kasszához közeledve olyan volt a népsűrűség, hogy _két kézzel tiszta erőből_ toltam el magamtól az előttem állót, ha levegőt akartam venni. Ez nem vicc. Aki hozzájutott a jegyhez, az nem tudott vissza kimenni a tömegen át, és át kellett mászni a jegyeladó bódé tetején (!!!). Mindez 1,5 órán át tartott, addig küzdöttem kis túlzással az életemért, de levegőért mindenképp. Biztonsági ember a környéken nem volt. Vagyis volt egy gizda pöcs, aki azzal basztatott ott mindenkit, hogy ne másszanak fel a bódé tetejére. Innen üzenem neki, hogy bekaphatja.
Ezután sorbanállás ismét a karszalaggal a bejutásért. Ez gyorasabb volt szerencsére. Bejutottunk...
Odabent olyan kib@szott tömeg volt, hogy a VIVA csarnokba nem lehetett beférni, csak úgy, ha az ember kétkézzel lökdöste félre az embereket. Semmi szellőztetés nem volt, így olyan rohadt büdös és meleg volt, hogy kb 5 percig bírtuk.
A ROXY sátor (mert ők csak egy sátrat építettek) egy vicc volt. Be lehetett hallani a Bomba ''sátor'' zenéjét, és a Dreher kamion zenéjét. Ráadásul olyan kommersz diszkózenét nyomtak, amilyen csak a ROXY-ra jellemző. Mit is vártam tőlük... Ja, nagy felkonferálás: ''És most jön Pulsedriver...'', aztán két lemez után jött át is adta a terepet egy másik DJ-nek. Na jó, párszor még visszajött, de ez egy vicc... Vagy inkább átverés.
A DJuice és a Dreher kamion előtt összesen táncolt 50 ember. Ráadásul a DJuiceből semmit nem lehetett hallani, mert a közeli sátorból mindent elnyomott a zene. Ez volt a drum'n'bass sátor.
A RED csarnok ''igényes'' volt, nem volt tömegnyomor, csak annyi embert engedtek be, hogy ne legyen bent hering feeling. Csak ott meg igen fos zene ment.
Hogy hozzátartozik-e vagy sem egy ilyen rendezvényhez, azt nem tudom, az azonban biztos, hogy ennyi kib@szott drogos szemetet még életemben nem láttam. Ott sodorták gátlástalanul a tömeg közepén a füvescigit (és fújták a szembejövő pofájába a füstöt), vették be az Extasy (vagy hogy írják) tablettákat, stb... (persze lehetett aszpirin is, csak azt nem zacsiban tartja az ember...) Ez UNDORÍTÓ.
Jövőre veletek ugyanitt biztos nem... -
Biaggio
őstag
Tűzijátékkal zárult az ötödik Budapest Parádé, a kamion-konvojt és a Felvonulási téren színpadokká vált járművek műsor-kavalkádját mintegy 600.000 látogató nézte végig. Az idei Parádé a műfaj nemzetközi képviselőinek figyelmét is felkeltette: a berlini Loveparade és a párizsi Techno Parade is indított kamiont a közel 50 felvonuló jármű között.
Szombaton a Budapest Parádé többszázezres tömegében a zenerajongó fiatalok között gyermeküket sétáltató családok, álmélkodó idősebbek is tarkították a közönséget. A Felvonulási téren, a helyére beállt rock kamion előtt egy őszes halántékú hatvanas férfi kempingszékből figyelte az eseményeket és kevésbé rosszallóan, mint inkább a zene ütemére rázta a fejét.
A Budapest Parádét egyre jelentősebb eseményként jegyzik a nemzetközi elektronikus zenei palettán is. A fellépők között több tucat világsztár is szerepelt Európa több országából és a tengerentúlról.
A világ egyik legnevesebb utcai karneválja, a berlini Loveparade saját kamionnal vett részt az eseményen. ''A Loveparade Berlin 2005 - Back to the Track'' elnevezésű járművön a német főváros képviseletében Dr. Motte, a Loveparade alapítója több német sztárt látott vendégül.
Ugyancsak saját kamionnal indult a Budapest Parádén a párizsi ''Technopol'' csapat, amely a francia fővárosban zajló, ugyancsak több százezres látogatottságú Techno Paradét jegyzi.
Az este 10-kor véget érő rendezvény után a partizó közönség a városszerte több helyen lévő afterpartykon pörögte át az éjszakát, köztük a legnagyobbon, a Bónusz Partyn 23.000 látogató bulizott hajnalig.
Ki hogy érezte magát?
Merre vannak fotók?

Aktív témák
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), meg van némi kick-box tudásom, stb. Én leálltam volna verekedni, ha úgy alakul, hogy mi lett volna a vége, a jóég tudja.
, de az illető lehet felőlem superman is legfelejebb megtanulja átlépni a hangsebességet. Elkergetni? Inkább engem szúrjon meg, mint a nőmet vazze....

Keszulj a reggeli invaziora...nekiindulunk a hegyrol es meghoditjuk Budapestet 
) hosszan tart az érzés és lassan megy! Mikor hazaértem fél 11-re éjfélig nem is tudtam aludni, mert annyira felpörögtem! Most is megy itthon a zúzda és kezdek felpörögni! 6x100W rulez!

azért írok beszámolókat és azért járok el még mostanában is fotózni.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.