Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Legyen ennek az eseménynek egy gyüjtőtopikja, amit minden évben aktalizálunk (átnevezünk) majd.
Folytatás: [link].
Köszönöm.
Ezt zártam. -
KERO_SAN
aktív tag
válasz
birka1337 #211 üzenetére
Te a tipikus ''nincs rossz party ... csak keves ... ''esete vagy. Elarulom szigeten a hang, a feny a zene is mind mind roszabb volt ( meg ha csak statisztikailag nezzuk akkor is...
) , mint most Bonuszon, erdekes modon az megis tetszett ;)
Nem kene lehuzni Bonuszt, mert ahogy tavaly is, iden is nagy party volt, fergeteges zenekkel, es hangulattal. -
nRu3
addikt
Nézegetem a képeket amik lassan felkerülnek , vannak kösztük érdekes képek.
-
Hörmann
tag
''A nappali felvonulásnál, meg b.nőm felsikít, meg visszafordul, aztán látom, hogy egy nagy lélekszámú hiper-intelligens társaság egyik vaskalapos fasszopója akkorát belemarkolt a b.nőm a popsijába, hogy még 1 óra múlva is érezte.a rohadt életbe, de sztvertem volna a fejét...az ilyenek lejöhetnének hozzánk edzésre, utána tudná hol a keze helye...de én ott inkább kihagytam...meg voltak vagy 10en is''
Na pont ilyenek miatt nem viszem ki a barátnőmet hasonló tömegrendezvényekre. Az emberek teljesen elvesztik a kontrollt, azt hiszik minden lehet, ja kérem a tömegpszichózis. Kinek hiányzik, hogy egy csapat kapatos, késes csöves inzultálja szigorúan a jófejség jegyében?
Na mindegy, én nem adok sanszot a bunkóknak, ennyit egy buli sem ér. -
heihachi
addikt
válasz
SPDeluxe1.0 #202 üzenetére
A TV2 kamion nem is volt rossz. LaCora és Hamvai nyomta a tőlük megszokott zenét, akinek bejön, annak nem lehetett rossz. A kamionon meg volt néhány lengén öltözött leányzó top nélkül, és még csinosak is voltak. Ki lehett bírni ;)
-
adalbert1
veterán
Engem is kirángatott egy haverom, hogy menjünk kész arcokat fényképezni, mert szerinte az jó poén. Nagyon másnapos voltam eleve, nem akartam oda menni, de mivel nem messze lakunk, és kellett egy kis friss levegő, elmentem.
Ennyi szétesett embert én még nem láttam!
Pedig két éve voltunk megnézni a Goa kamiont egyik haverommal, de utánna inkább hazamentünk felkészülni a Silicon Sound bulira.
Nagyon sok lökdösődő paraszt volt, sok tizenéves világomat nem tudom arc, és azt sem értem, hogy egy kisbabának jó-e, hogy ekkora tömegben ilyen hangos zene mellett tologatja az anyukája.
A Love Parade kamionról elég jó zenék dübörögtek, a jóban-rosszban kamion elég vicces volt, a hip-hop kamionról nagyon szar zene szólt, annak ellenére, hogy szeretem a hip-hop-ot (na meg nem is illik ide), a sláger rádió meg tényleg nagyon nem illett ide. A mellesleg.hu kamionján táncolt pár jó kis csajszi, azt érdemes volt megnézni.
A sípos hülyegyerekek nagyon felidegeltek, szerencsére kötekedés nem volt senkivel.
Ha a rendőrség annyira üldözi a kábszer fogyasztókat és terjesztőket, akkor miért nem rángattak be párezer embert vajon?Álszent banda.
-
birka1337
tag
válasz
Ízirájder #209 üzenetére
életem egyik legsz*rabb bulija volt a bónusz(bár nem voltam olyan sok igazán nagy partyn) de ez kifejezetten undorító volt.. sok sípolós k*csög, ráadásul még a zene is egy kalap sz*r volt a syma csarnokban, a fénytechnika se volt egy nagy wasistdas... NC.
Budai odaverte az összes csillivilli külföldi ''sztár djt'' -
Integra
titán
egy barátnőmet idézem:
''ami furán fog hangzani, hogy a népességünk legrosszabb génállománya volt jelen a parádén, elborzadtam....'' -
Ízirájder
csendes tag
Szerintem tavaly sokkal gázosabb tömegnyomor volt, bár akkor tovább voltunk kinn/korábban mentünk, egyszer frankón beszorultunk a tömegbe még vagy 10 emberrel mozdulni se bírtunk. Na ez idén nem volt (velünk legalábbis). A lumpenproli+egyéb gázos egyedekkel meg lehetőleg nem kell foglalkozni, ahogyan valaki említette ezek minden ingyenes rendezvényen megtalálhatóak.
Most kb 18:00-tól 21:30-ig voltunk kinnt haverokkal. Nagyrészt az egyetlen trances (TS és Mystery), és a Loveparade kamion környékén tartózkodtunk, majd én az említett időpontban átrándultam a Népstadionkertbe a Bónuszra, ahol egy másik társasággal partiztam tovább (a haverok nagy része a Bankos-műjeges bulit választotta, ami hogyismondjam, nem az én ízlésemnek való, főleg zeneileg).
A tavalyi beszámolók alapján (nem voltam még Bónuszon) tartottam attól, hogy nem éri meg a nem éppen alacsony 4000 Ft-os árat a Bónusz (sorállás órákig, hering-feeling, kevés wc, a parádén tapasztalt ''vegyes'' közönség), de minden szempontból kellemesen csalódam. Bejutás: 10 perc. Zene+fények+hangulat: csillagos 5. A tömeg is teljesen elviselhető volt, kb. 2 perc alatt ki lehetett jutni az első harmadból is, és simán vissza is lehetett érni ugyanoda ugyanennyi idő alatt. A közönség is remek volt annak ellenére, hogy a SYMA csarnokban, ahol nagyrészt tartózkodtam, voltak ''nem túl tiszta tudatú'' egyének bőven, de nem volt velük gond. Mauro Picotto hatalmasat játszott egyébként.
Negatív élményem annyi volt, hogy még a Parádén valami *asz elég szépen megégette a karom a csikkjével. -
Integra
titán
válasz
SPDeluxe1.0 #202 üzenetére
nem, jóban rosszban kamionnal, mutatta a híradó....
nálam néksi és bráner is fekete listás -
neduddki
nagyúr
HI!
Az utobbi harom evben mindig volt hozza szerencsetlenseemeloben belehallgatni de iden kimarad:- ))) /na jo tavajji szerencsere trucktrial volt tobbsegeben:- )))/
udv
neduddki -
g4dg3t
senior tag
LOL -
Integra
titán
győzike, r-go, tv2 kamion...
hova süllyedt ez az egész..... -
g@bo
nagyúr
jah, te télleg ott punnyadsz a hősökön......... jó volt, de csak dakoták árulták a sört...perecet.
1/2 7-kor még a kamionok fele úton volt, és már sötétedett.
1-2 kamionon iszonyú gáz csajok riszálták........ sok sör kell ahhoz, hogy élvezetes látványt nyújtsanak.
a legjobb győzike volt, szórta a gumikacsát. -
Integra
titán
én végignyomtam tegnap este diablo2 act2-t hellen pár üveg sörrel kísérve, király volt
-
I_Am
veterán
válasz
SPDeluxe1.0 #196 üzenetére
Akkor még egyetlen tetkom sem volt. És a fanta sapiról beszéltem amit a fanta kamionról dobáltak.
Idén már nem voltam kint, tavaly is csak a Loveparade kamoin miatt mentünk ki és azzal szemben a múzeum lépcsőin a vip teraszon lazultunk. -
I_Am
veterán
válasz
SPDeluxe1.0 #192 üzenetére
Nekem még a sapi is megvan amit akkor dobáltak a kamionról.
-
-
thaler2
senior tag
Számomra az idei Parádé is nagyon-nagyon jó volt.
A zene nagyon király volt, végig rázott a hideg, pedig nem is csináltam semmit, ellenben AZ ÖSSZES ROHADT BÜDÖS CIGÁNNYAL
3centis szemekkel, küldte mindegyik, meg szétfeszülték magukat...szép lárvány volt... ja az egyik még kért is Tőlem 100Ft-ot, hogy megvehesse a 10.ex-ét, ami 5 percel később már a 13. volt. hmmm...hát számolni nem tud az biztos
A nappali felvonulásnál, meg b.nőm felsikít, meg visszafordul, aztán látom, hogy egy nagy lélekszámú hiper-intelligens társaság egyik vaskalapos fasszopója akkorát belemarkolt a b.nőm a popsijába, hogy még 1 óra múlva is érezte.a rohadt életbe, de sztvertem volna a fejét...az ilyenek lejöhetnének hozzánk edzésre, utána tudná hol a keze helye...de én ott inkább kihagytam...meg voltak vagy 10en is
Aztán sok embernek biztos sok volt, vagyis sajnált 4500Ftot egy afterra, szóval mi a Műjégpályára mentünk, ott volt a Bank Dance Hallnak az afterja...náksiék + newl + dj tomka + kozmix + dance4ever...jó volt, sokan is votlak, társaság is viszonylag normális volt, bár az a helyzet itt is megállapítható volt, hogy b.nőmmel mi ketten voltunk tiszták csak
Hazafele, pedig a 6:05kor induló vonat persze, hogy késett 80percet, ezért 5:45kor indult egy másik haza, ami mire odaértünk, már vastagon teli volt...feküdtünk+álltunk a koszban...de mindegy, hazaértünk, jó volt, király volt, jövőre ugyanott! -
Biaggio
őstag
Csak annyi tahó van, mint más nagy nyilvános rendezvényeken (pl. Kapcsolat koncert, tűzijáték, stb.) De itt legalább jó zenék mennek
A kamionokon táncoló, átlag 16 éves kiscsajok nagy szerencséje, hogy nincs erkölcsrendészet
Érdekes látványt nyújtott a roma utcai árus mellett posztoló rendőrbácsi is -
Arhel
senior tag
Örülök, hogy idén sem mentem ki!
Inkább a jobban megszervezet partykat fogom ezekután is keresni!
-
Ganger
aktív tag
hali
Az én véleményem átlagban a parádéról:
/Nem megbántani akarok senkit, nem általánosítok, de:/
Ennyi tahót mint a Budapest parádén keresve se találhat az ember!
Az év nagy bulijai közül itt találkozhatsz a legnagyobb f@**kalapokkal, és a legtöbbel is.
Asszem a problémáim és ellenvetéseim sora ezzel ki is merült. Nagyon lehúzza ez a színvonalat
[Szerkesztve] -
Biaggio
őstag
válasz
Drótszamár #177 üzenetére
Én nem hallottam se DnB, se Goa kamiont
Volt ellenben R-GO
Normális zene (számomra) kb. 5, majdnem egymást követő kamionon volt, úgy a 30-as szám körüliek (Loveparade, orosz, Hyperspace). A Sláger kamion vicces volt, a DJuice körül meg elviselhetetlen tömeg. Én imádom a Parádét, de fel kell készülni rá: sok ember, sok tapló (egy srácnak mellettünk csúnyán elkenték a száját), lökdösődés. Ezért kértem meg rá barátnőmet is, inkább két haverommal megyünk ki, ő maradjon itthon. Táskát nem viszek, cuccaim a zsebben, kezek a magasban -
sumdudum
tag
elnézést kérek nem olvastam végig az összes hozzászólást kábé a 80ikig jutottam... de az hogy egy rock koncertre elmegy valaki és ott szanaszét fellökdösik az embert sztem tök normális dolog, mert hát mire számít gyengéd ölelésre? viszont ha ugyanúgy rock koncert van és beülsz meginni egy sört sokkal barátságosabbak veled ezek az ugymond ''rockerek'' (sőt még valószínűleg megishívnak egy italra attól függetlenül hogy életükbe nem láttak téged) mint bármelyik ijen hyper disco technos emberke.. nem akarom megbántani a discosokat énis szeretem a disco zenét és rocker sem vagyok de tapasztalat szerint kedvesebbek... (reagálva valamelyik 80körüli hozzászólásra) ezzel nem akarok olyan vitát nyitni melyben disco vs rock szerepel ezért elnézést is kérek..!!!
idén nem voltam parádén de hát tavaly is összenyomták a kamionokat aztán nemtudtam eldönteni hogy a három kamion közül melyiktől jött a zene, gondolom/olvasom hogy most is ezvolt... amugy mishel vájd meg mit keresett kint? eza szöveg meg hogy fellökik a csajom aztán szétverek mindenkit meg bedurvulok meg bepukkan az agyam ti elhiszitek amit leírtok vagy csak időközben derül ki?!mellesleg nagyon tetszett a második hozzászólás nagyon frappáns és érdekes volt!;)
más: a tömeggel mindig bajvan... főleg amikor a tér közelében vagyunk ott valamiért mindig tumultus van, de valszeg azért mert a sok bamba fasz megáll és elkezd böngészni hogy merre is menjünk, ahelyett hogy konkrétan megnéznék a műsorfüzetet még otthon, mert biztosan van nekik és előre elhatároznák hogy hova akarnak menni... aza kisbolt az andrásin meghát nagyon tuti, amikor szabályosan megszámolják az 5 embert akik bemehetnek vásárolni aztán mindig váltás.. hát kine raboljam már 2 liter ásványvízért... -
Drótszamár
őstag
válasz
Drótszamár #166 üzenetére
nnna sikerült találni ingyenes bulit: mokka cuka. Nagyon jó volt, bár 1 óra után egyre nagyobb volt a tömeg.
A parádé nekem nem jött be, bár csak 2 órát voltam kint rajta. Szeméthegyek, a kaminok egymás elnyomták, nem lehetett közlekedni. (monnyuk minden évben ez van)
Csak én voltam hülye, vagy télleg nem volt DnB, és Goa kamion? Én csak technot, valami trance féleséget meg kommersz zenét halottam. -
Biaggio
őstag
Jó buli volt, mi nagyrészt a ruszki kamion mellett táncoltunk, nagyrészt ismeretlen számokra, de jó kis zenék voltak és a nép sem volt ott akkora
Vettem pólót és passztartót (3000), aztán sípot (400) meg egy kólát (300), így egész olcsón kijöttem a buliból
Jövőre vagy kamiont szervezek vagy megyek afterpartyra valahova, mert még mindig pörgök -
sharpapa
senior tag
Lehet nemcsak egyedül én vagyok így, de ez az egész rendezvény hülyeség. Azoknak akik őrjöngeni akarnak, és bunkó barom állatok, azoknak ott van a sziget, bár azt is legszivesebben becsukatnám.
-
Brae
őstag
De bezony, egyre süllyed a szint...
Az első 3 Budapest Parádén kint voltam, az első nagyon jó volt, onnantól kezdve esett a szint, egyre több a cigány és egyre kevésbé a ZENÉRŐL szól...
Elvetemült Hardtechno fanatikus arcok ugye számíthatok rátok!?:Bővebben: link
-
Drótszamár
őstag
Utána lessz valami _ingyenes_ after?
Ma is 8-ig dolgozok, és holnap is azt teszem, így azért hogy éjfélig bulizzak nem szívesen dobok ki 3-4e FT-ot. -
boygo
aktív tag
Esetleg webkamerán nem lehet követni az eseményeket ?
-
g4dg3t
senior tag
Hat igen a tarsasag iszonyat gaz
Boldog-boldogtalan kinez a hosok terere...Nagymamak a kisunokakkal...felmeztelenul duhajkodo romak...nem vagyom a tomegbe!
Mi ugyanugy csinaljuk ahogy tavaly. A terrel szemben levo haz egyik lakasaban hazibuli aztan 11 korul Home after...kiv vok mar Ozgur Can-ra
Itt egy foto a tavalyirol...az erkelyrol keszultBővebben: link
[Szerkesztve] -
engusz
veterán
Kedvesemmel kinézünk a délután folyamán. De a legutóbbi parádé csalódás volt. Nem a műsorral volt baj, hanem a sok-sok tulokkal, akik lögdösődtek és baromi türelmetlenek voltak. Remélem, hogy idén egy picit más lesz.
-
Achill3uS
nagyúr
kicsit még hűvös, de süt a nap, sztem ebből lesz még jobb idő..
-
Lalaland
tag
Télleg skacok, milyen idő van most Pesten?
feleslegesen nem akarok 200km t utazni... -
Integra
titán
hívtak valahova afterre, de már azt sem tudom hova, annyira nem foglalkoztat
aki megy annak jó bulizást!!! -
nRu3
addikt
süt a nap szép időnk lesz, lesz majom parádé.
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
Zene miatt szivesen kimennék, de az ilyen rendezvényekre jellemző társaság nm hiányzik (nm arra a normálisan bulizgató 500ezerre gondolok) ..
-
koob
senior tag
válasz
God Vazzeg #147 üzenetére
mivel kezeled?
Nekem ilyen csipaszerű szarság van a szempillatöve felénél. -
God Vazzeg
veterán
-
koob
senior tag
válasz
God Vazzeg #145 üzenetére
Mitől lehet olyan árpát kapni?
-
God Vazzeg
veterán
Ha láttok egy alacsony de széles srácot, aki úgy néz ki mintha bevertek volna neki egyet, akkor integessetek nekem
(Árpa van a szememen, elég zorall látvány, de nem hagyom ki a bulit
)
-
Side_
aktív tag
///Részemről csakis a Loveparade kamion jöhet szóba...tavaly is elég komoly volt.
[...] -
Torry
addikt
Lesz Justmusic.fm kamion!
Legjobb a földön. -
RAM
őstag
1 év alatt a Roxy is hogy megváltozott...
-
Jégkokó
veterán
Hát igen nagy ívben el fogom kerülni
-
nRu3
addikt
ha valakinek nem tetszik a majom parádé nem kötelező a részvétel, ajánlott az elkerülése inkább nagyivben.
-
szaya
tag
Hogy azért megy ki cca. 600000 ember, hogy a félmeztelen táncoslányokra élvezkedjen.
Akik nem azért vannak ott, hogy téged, (esetleg a gyerekedet) bosszantsanak, hanem mert ez a dolguk (hivatásuk, szakmájuk, munkájuk, stb.), vagy egyszerűen jól érzik magukat. És valószínűleg magasról tesznek rád, meg arra, hogy mit gondolsz róluk. -
Jégkokó
veterán
Remélem elmossa az eső az egész bagázst.Nagyon nem szeretem ezt az egész rendezvényt.
-
KERO_SAN
aktív tag
Iden is csak bonusz, ahogy tavaly..
-
nRu3
addikt
ahogy most mondták az időjárást holnapra 2 elég bizonytalan sok felhövel,zivatar zápor........ ha esik az eső akkor parádé szerintem
a lemezek-lemezjátszok nem szertetik a vizet, legfeljeb aqua parade lesz
-
Biaggio
őstag
Ki jön holnap? Milyen idő lesz??
-
Biaggio
őstag
Örülök, hogy ismét felröppent ez a topik
Remélem, az idei Parádét nem mossa el az eső, most is szakad
Én biztos ottleszek
-
Sátán44
addikt
Készültök emberek ??????
-
VladimirR
nagyúr
imho erre gondolt => Bővebben: link
-
Scream007
őstag
nem hittem hogy ph-n van ilyne topic
én tuti ott leszek mint eddig mindegyiken.
no reklám>>akinek kell az album van 1 weboldal a profilomba
u.i.:náksiék megint csináltak 1 kiba****t jó számot
[Szerkesztve] -
Sátán44
addikt
Hányan leszünk a PH-ról? Én bizti ott leszek. Végig a techno részen nyomatom
-
Sátán44
addikt
Mikor lesz most a Parádé?
-
Juan D
tag
Mit szóltok a 6-hoz?
-
SuBeR53_
tag
Nem tudjátok hol lehet letölteni a ''budapest száll'' című számot?
már mindenhol kerestem de nincs meg
Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest