Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz macilaci78 #131588 üzenetére
Én dolgozom, mindkét általam említett helyen.
Számtalan olyan munka van, amely időhöz kötött és egyben különböző helyekhez is.
Tudom, hogy sokan vagytok olyanok, akiknek a tömeg és a két kerék az ami elfogadható közlekedési eszköz, de ez nekem nem játszik, sőt sok más embernek sem.
Hivatali időben kell ügyet intéznem normális ruhában, megfelelő higiénia betartásával.
Sajnos sem ennek nem felel meg a bicaj, sem annak, hogy jóval gyorsabb lenne a vázolt autózásomnál, még ha az egyesek előtt lezárt Lánchidat is “beleszámoljuk”.
A felhozott rakpartlezárást sem értem, miért szükséges napközben, mikor “dolgozik a város” ezzel lassítani a közlekedést és ha jobban belegondolunk e miatt mas helyen tumultus okozni? Megkérdezném amúgy a kerülő utak mentén lakókat, hogy ők mit szólnak ehhez.
Tudom, bennem van a hiba, és túl kényelmes vagyok, de szerintem meg simán csak teljesíteni szeretném a munkámat." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
pjen
félisten
válasz macilaci78 #131588 üzenetére
November és március között elég húzós tud lenni a két kerék, hogy a szakadó esőről ne is beszéljek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Automata kávégépek
- Dell notebook topic
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- OpenMediaVault
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- További aktív témák...
Állásajánlatok