- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz 66zio #123353 üzenetére
Azért a lövőtől is sok függ.
Anno Szegeden lövettem erdészeti szakközepes gyerekeket, akik már lőttek éles fegyverrel korábban. Mindenkinek el lett magyarázva előre minden: biztonsági szabályok, fegyver kezelése, feladat a lőtéren.
"Az a lőirány, ha másfelé fordulsz, megcsaplak." - ott ez működött, volt bennük fegyelem és alázat, komolyan vették a dolgot, persze viccelődtek is közben, de gond nem volt.Egy másik alkalommal IDPA versenyen egy bolgár versenyző lapockájába térdeltem, majd diszkvalifikáltam, mert hülyeséget csinált. A versenyszám elején a csőre töltött fegyver a nézők irányába nézett.
A legénybúcsús társaság kezébe még vizipisztolyt sem adtam volna, nemhogy tűzfegyvert.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egészséges életmód
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Horgász topik
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Lenovo P12 + Pen 8GB TB370FU Tablet 12,7
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest