- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dermesztő
aktív tag
válasz DeFranco #1847 üzenetére
Azt hittem jó a meglévő öltönyöm, reggel bele is bújtam, de nem éreztem magam valami jól benne.
2 éve van csak meg, ( 40 ért vettem ) azóta felszaladt pár kiló is.
meg direkt azért vettem, mert jól állt, kényelmes volt, nem lifegett, nem lógott sehol, ahogy mondani szokás, " mintha ráöntötték volna az emberre "
Dühöngtem is, hogy nem nyáron van a " buli " mert akkor megoldom egy fekete nadrág, ing-nyakkendő trióval, de télen ?Az újat meg nem hagyhatom az utolsó pillanatra, igaz még van 1.5 hónapom, vagyis 5 hetem, de ha belegondolok, nem is sok az. Lassan beszerzek mindent.
kabátra is gondoltam, de az is 30-tól kezdődik, és nem is tetszik. meg arra már nem lesz keret.
nagyságrendileg így is 80-90 körül lesz a számla
Még jó hogy pénteken hozta a postás a meghívót ajánlottan, térítvénnyel, mert mondhattam volna hogy nem kaptam megPü.-re illik válaszolni ! :)
-
Dermesztő
aktív tag
válasz DeFranco #1841 üzenetére
Kicsit körülnéztem neten mik vannak....
Hát sajnos az olcsó az a műszálas meg 20 % gyapju, ahogy te is írtad.Ha már veszek akkor inkább rászánok többet, mivel nem évente vesz az ember öltönyt.
Amúgy esküvőre lettem hivatalos, ami 1.5 hónap múlva lesz. Pont a hidegben. Hülye az is aki kitalálta
Lehetett volna nyáron is esküdni, kevesebb ruha kell, és nem fagy meg az ember legalább.(#1842) Mercutio_
Köszi a linket, IDE elmegyek, még tetszik is a kínálat, és 50-ért adnak gyapjút. Akkor inkább azt veszem.
Szabóság nem rossz ötlet, de mennem kellene többször méret miatt, hogy jó -e ha nem még igazítanak stb.
Meg 15-ért már 2 normális inget lehet venni, nem feltétlenül kell plázában nézelődni.Megnéztem volna én is a hádás inget, de siettem. és nem gondoltam, hogy ott nem nézik meg és a selejteket is árulják, vagy elcsúszik alapon, vagy nem. Nálam az verte ki a biztosítékot, hogy se csere se pénz vissza... Írtam is egy szép bejegyzést a panasz könyvbe !
[ Szerkesztve ]
Pü.-re illik válaszolni ! :)
-
Dermesztő
aktív tag
válasz Mercutio_ #1839 üzenetére
Nagyon gagyit sem akarok, de nincs rá 50-80-k.
Nekem is a deréknál vannak gondok
Ha már veszek, akkor 1-2 ing is legyen, valami normálisabb ( árakat nem tudok )1 hete néztem a Duna Plázában egy boltban az is öltönyös, egy ing 15 k volt
Amugy semmi extra, csak az ár volt nagyon elszállva
Ezek után az öltönyöket már meg sem néztem.A háda eláshatja magát nálam, nyár elején vettem ott egy inget, 2500-ért, ( volt benne címke ) de nem vettem észre
hogy a bal ujjánál a gombnál ki volt hipózva. Ergó hiába a címke, nem volt új, max 2-3-szor használták, és vissza címkézték.
Másnap visszavittem, és azt mondták, hogy nem veszik vissza mert pénztártól való távozás után
nem fogadnak el reklamációt.
Nálam már csak ÚJ jöhet szóba, semmi használt, semmi háda.Pü.-re illik válaszolni ! :)
-
Dermesztő
aktív tag
Üdv srácok !
Megoldódott már a papírzacsi probléma ?
Májusban néztem be utoljára, azt hittem jobban pörög a fórum.
MÁS :
Mr. Sale öltönyházban vett már valaki öltönyt ? Ha igen, milyen minőségűek vannak nekik ?[ Szerkesztve ]
Pü.-re illik válaszolni ! :)
-
Dermesztő
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Eladó egy Vodafone 858 azaz Hauwei U8160 -as készülék.
Garancia szeptemberig van rá.
Dobozával, tartozékokkal és egy vadonat új sosem használt kék hátlappal.
Vodafone függő.
12.000 ft.Pü.-re illik válaszolni ! :)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Óra topik
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest