- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Chaser #84848 üzenetére
Izzadós vagyok és szemüveges. A kontaktlencsét nem bírom, nem nyúlok a szemembe, más se tegye.
Eltartott egy ideig, hogy kikísérletezzem, melyik a nekem való lövésszemüveg, ami nem párásodik és hogy is kell ehhez felöltözni.
Ja, az előző szemüvegem 10 évig bírta, nagyon drágának kell ahhoz lennie, hogy a kontaktlencse versenyképes legyen... A mostani szemüvegem kb 2 éves, 65k-ba került. Cilinderes, -3D, fényre sötétedő lencse, Hoya vékonyított, üveg, UV-szűrő, antireflex, párásodásgátló, Police keret.
Párom munkájához elengedhetetlen a kontaktlencse, mert egyszerűen vannak olyan eszközök, amik szemüvegben használhatatlanok. Ő is végigjárta a maga kálváriáját annak idején, míg eljutott egy kontaktlencsére specializálódott szemészhez és optikushoz.Én kértem időpontot az SZTK-ba, benyögtek 3-4 hétre egy időpontot. Ha sürgős volt, akkor mondtam, hogy eltört a szemüveg, munkám során autót vezetek és szemüveg nélkül nem tudok. Akkor menjek fel, várjak. 30 percen belül fogadtak, elláttak becsülettel.
nyilván mindenki maga tudja neki mi az ideális - így van. Ezer bocsánat, hogy felhívtam erre a figyelmed.
zsolti72837: a gép mér valamit, ami szerinte jó volt nekem. Betetettem a mért értékű lencsét, szokatlan volt természetesen, de pluszt nem jelentett. Kértem, had olvassak már. Majd kértem csak úgy a poén kedvéért ugyanott a megszokott lencséből egy próbaolvasást, az is ment természetesen.
A szem azért egy alkalmazkodásra fogható jószág. Ja, és az optikus nem jött rá, hogy cilinderes lettem idő közben, a szemész viszont igen.iszilard: voltam én is projektmenedzser, hangzatos megnevezése volt ezt annak, hogy én vagyok a tápláléklánc legalján.
Zsmester89: még egyszer leírom, keress helyben szerelőt. Márkaszerviz meglesi neked korrektül. Nyilván pénzbe kerül, de még mindig olcsóbb, mint a 16 alu lengőkar cseréjét autóvásárlás után kicsengetni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest