- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Bocsesz
csendes tag
Nem lehetne a parádé közepére kitenni egy két asztalt, széket, söröspultot, én hozom a a magnóm(még az osztrákoktól hoztuk '91-ben), és halgathatnánk egy kis rockot, míg a csajokat hesszeljük???
:))
Vagy szólnának érte?;] -
Papa-Georgo
senior tag
EhEh..párszor meglehetne szakítani némi kis bill. kattogással meg egér klikkeléssel meg surrogással.. :))
-
nekem valahogy nem hiányzik, hogy sok izzadtestű Buffalo-cipős, bírósípos hadonászó taggal együtt toljam, miközben még menetelnem is kell. bár a táncos csajok mindig ott voltak a szeren. :C
-
JulWCZar
senior tag
Lesz Nagy Feró Kamion? :)
-
Rox
tag
Dupp-dupp-dupp dupcidi dupp-dupp-dupp dupcidi!
Máris tűzbe jöttem. Hová is tettem tavaj a bőrtangámat és a libaszárnyakat? -
slug
senior tag
ki megy? lehetne eccer ph-s kamion is
Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Fiorenzato AllGround eladó
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest