Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vekiboy
tag
Na látod pont erről beszéltem. Mi is érezzük hogy ha fejlődni is szeretnénk akkor többször kell lemenni (mint a konditerem). De nekem ennyi pénzem, per pill szórakozásra (sportolásra) nincsen. Konditerembe jártam, ott a bérlet havi 4500-ba került. A fallabdázás az ingyen van heti egyszer (anyám polgármesteri hivatalos kártyájával: uszoda, jégpálya, fallabda, heti egy valamelyikből). Otthon ha jó az idő viszonylag rendszeresen kosárladdázok. DE: a baj az hogy a bowling az tetszik, és szerintem volna hozzá érzékem. Mivel tanulok (hatodéves vagyok,érettségi után), így a komoly havi 15 rugós ösztöndíjamból fizetek mindent.... Sajna ez van
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- IT Megoldások és szolgáltatások
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest