Hirdetés
- ngabor2: Nyugodj békében Bordoi!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Gentoo telepítés kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syberian
csendes tag
Sziasztok!
Szeged illetve környéki amatőr csapatot vagy klubbot ahol van rendszeres edzés ismer valaki?
Remélem még valaki(k) olvasgatják ezt a topikot bár elég halottnak tűnik.
Köszi
-
kemkriszt98
tag
Sziasztok, egy gyors kérdés a szabályokkal kapcsolatban. Ha jól értem strike után a következő két gurítás pontszáma duplázódik (?). De mi van ha a következő két gurítás nulla? Akkor a strikeomért kapok 0 pontot?
-
Tristis
őstag
Sziasztok! Még amikor kint voltam Washington környékén egy nyarat, akkor kedveltem meg a játékot. Nagyon jó volt kint a hangulat, torony sör, sok pacsi, nagy ujjongások!
Akkor kezdett furcsa lenni a játék, amikor 80-125-151-et löktem az első három játékra... Utána nagy nehezen hazaköltöztem Kecskemétre és néha el-eljárunk játszani. Sima, technikátlan játékkal (bár a négy lépésre, a mozgásra kb. magamtól rájöttem) olyan 120-160 között gurítok, de volt már 176 is. Ez eddig a bevezető, most jön a bajom.Megnéztem, hogy hogyan kellene gurítani rendesen.... ma le is mentem próbálgatni mi-hogyan van. A lendületvétel, az ellentétes kéz mozgása, a rogyasztás, az egyensúly, a kéz vonala mind rendben van, azt is értem hova kellene a golyónak felfeküdni a kezeden (hüvelykujj töve), de hiába tartom kicsit szögben és egy nagyon picit befordítva a csuklóm, és hiába mutat egy órát az ujjaim vonala egész egyszerűen nem ér semmit, mivel nem tudom megtartani a csuklómmal a golyót :S Esküszöm nem akarom vállból meghúzni, nem akarom könyökből tekerni, én csak szeretném jól csinálni de nem bírok "alatta maradni" a golyónak. Ebben szeretnék tanácsot kérni tőletek, hátha valaki tudna ebben segíteni nekem....

-
pbujna
aktív tag
7-10 megoldva

-
pbujna
aktív tag
Fel!
-
pbujna
aktív tag
upp!

-
pbujna
aktív tag
sziasztok,
ha komolyabban szeretnétek foglalkozni a bowlinggal, mindenképpen kell egy edző is. Emellett sokat kell gyakorolni, hogy jöjjenek az állandó eredmények.
Ha elkezditek komolyabban is a játékot, akkor szükség lesz egy-két saját golyóra. Amit a pályákon találtok, nem megfelelő arra. Ezeket úgy hívják, hogy strike, vagy kanyar golyó. Érdemes mindenképpen felkeresni vele egy szakembert vagy az edzőt. Sőt, még spare golyó is kell, amit egyenesen gurít ki az ember.
Minden golyót kézre kell fúratni, ami szinte csak a Te kezedre lesz jó. Ezt is meg tudjátok oldani Magyarországon, illetve Ausztriában. Én Bécsben fúrattam a kezemre (35 EUR).
Ezek az eredmények elég jónak számítanak. Csak így tovább. A legfontosabb a gyakorlás!
Kérdezzetek bátran! Telefonszámokat is tudok adni!
Üdv.: BP
-
Sylar88
csendes tag
válasz
dragonfx
üzenetére
Hát, azóta már 150 feletti átlagom is volt, de változó, egyszer jobb máskor rosszabb, de nem nagyon kapunk választ... Nekem szerencsére kiderült, hogy az egyik legjobb barátomnak ismerőse Magyarország egyik legjobb női profi bowlingosa, úgyhogy tovább tudok majd lépni elvileg, de azt, hogy most jól megy-e nekünk, vagy mindenki kb így nyomja.... passz
-
dragonfx
veterán
annyira nem vagyok jártas a dologban de egyre jobban érdekel a sport.

valami sonar márkájú golyóval dobtam most.
10-11kg.vagy lbs avgy nem tom mi.
az átlagom kb 130-140.
150 már jónak számít.161 volt eddig a rekordom.most ezt produkáltam (Laci) [link]
még magamon is meglepődtem.irto jol ment.
.saját golyó nélkül.hobbiszinten ritkán alkalmanként játszva amatőrként szerintme ez elég jó eredmény.Volt előttünk egy verseny ott dobáltak 230-240eket.
-
Sylar88
csendes tag
U.I.: Kipróbáltam ma a Pólust, 140es átlaggal zártam. Remélem nem teljesen halott ez a fórum, remélem kapok a kérdésemre választ! Üdv
-
Sylar88
csendes tag
Sziasztok, gyakorlottabb (profi) vkitől kérnék segítséget, miszerint nem tudom van-e értelme, komolyabban foglalkoznom a bowlinggal. Eddig életemben ma voltam 10.ik alkalommal játszani, ezek 1 max 2 órák általában egy barátommal mentünk ketten, de pár alkalommal társaságba. Első alkalommam a 80ért küzdöttem, nem sikerült, majd másnap második alakalomra sikerült átlépni a 100at. 3-4.ik alaklommal meglett 130-140, 5-6-7.ik alkalmaknál pedig volt 150,155,165öm. A 8.ik alkalomra gurítottam eddigi rekordom 184 lett, (8 spare 2 strike), viszont 2 alkalom óta 3as meneteket nézek egy átlagnak, 120 csak az átlagom egyenlőre, szóval nem tudom ez most átlagos és minden kezdő kb. így nyomja, vagy érdemes sűrübben lejárnom? Köszönöm előre is a válaszokat!! Üdv
-
pbujna
aktív tag
Látom, folyamatosan bowlingoztok! Még írni sincs ideje senkinek.

-
beni3d
aktív tag
vennék olcsón bowling golyót! lehetőleg sárgát vagy pirosat, stike, nem strike az teljesen mindegy, nem bowlingozni kell

olcsó golyót veszeeek!!

akinek van fölös írjon privit vagy mélt

-
WRoli
tag
uup a topicnak
És indulás BOWLINGozni -
pbujna
aktív tag
uuupppp
-
Arni90
tag
én jártam bowlingozni, csak sajnos bezárt az a hely ahová jártunk! jó móka

-
pbujna
aktív tag
Látom, eléggé haldoklik ez a topic!
Senki nem bowlingozik a ph-sok közül???

-
pbujna
aktív tag
München
, esetleg USA. (Talán Osztrákiában is tudsz venni)Lehet, hogy én kimegyek németbe tárgyalni, akkor hozok magammal. Szólok, ha megyek... Kb 1 hónapja voltam arra, de akkor sajnos nem jutott eszembe. Amcsiból pedig elég drága lett volna anno. Pedig ott aztán... 40 lane mindenhol, 8 center 20 mérföldön belül. 2x voltam játszani. Rendeltem magamnak kesztyűt, de nem érkezett meg addigra, amikor már haza kellett jönnöm (balkezes vagyok).
A honlapon egyébként írnak boltokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akkor kezdett furcsa lenni a játék, amikor 80-125-151-et löktem az első három játékra... Utána nagy nehezen hazaköltöztem Kecskemétre és néha el-eljárunk játszani. Sima, technikátlan játékkal (bár a négy lépésre, a mozgásra kb. magamtól rájöttem) olyan 120-160 között gurítok, de volt már 176 is. Ez eddig a bevezető, most jön a bajom.