Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
A Pre-sequelnek már egész korrekt volt a sztorija is szvsz. (Kár hogy a karakterek, mármint az újak itt a leggyengébbek)
A komplex sztorimesélésnek egyébként eleve nem kedvez a játék jellege: Sandbox FPS, amelyben nincs effektíve scriptelt rész és alig van olyan cutscene, ami a sztorihoz kapcsolódik. A pályákat is úgy kell ráadásul megszervezni, hogy a pályák nagy részére még később vissza lehessen jönni, mellékküldetéseket lehessen teljesíteni stb. Nézzük csak meg milyen is egy Halo 4, egy Bioshock akármi, egy Binary Domain, egy Mass Effect, egy The last of us, egy Deus Ex HR, akármelyik Metal Gear Solid etc...hát nem olyan, mint a Borderlands széria. Nagyon nem. Szerintem ha a BL játékokat sokkal sztoriorientáltabbá akarnák tenni, akkor a játékmenet maga is komoly reformokat igényelne. Amit nem biztos, hogy szeretnénk.
A BL jellege adta keretek/korlátok sokkal jobban kevdeznek a karaktereknek és a háttérvilág építésének. Előbbiben szerintem remekül állunk, utóbbiban már kevésbé Bár hozzáteszem karakterizáció szempontjából is inkább a dumákra építhet a játék, hiszen a karakterek egymáshoz való viszonya, múltja alig jelenik meg a játékokban. A legtöbb karakerről túl sokat azért nem tudunk, csak információmorzsák vannak, aztán esetleg abból lehet összelegózni egy képet. Talán ezért is érzed humoros kartonfoguráknak őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest