Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
messi6502 #570 üzenetére
nekem azért hamarabb összejött athena-val. bent gubbasztottam a liftben és onnan lőttem mindent.
ugye ez a karakter elég rendesen az elementális dolgokra épít. na ez volt az első olyan boss, aminél ezzel szinte semmire se mentem. a fenti automatában volt egy sima hyperion smg viszonylag nagy sebzéssel. abba öltem az összes pénzem és lőttem le vele.
egyébként ez a rész nem nehezebb, hanem frusztrálóbb már normál szinten is, mint mondjuk bl2. a történet nagyon tetszik és úgy összeségében nagyon jó játék lenne, de pár "apróság" megöli az egészet.
az irreálisan erős elementális ellenfelek/sebzés, persze csak irányomba. még úgy is szenvedés sok helyen, hogy aspis elnyeli egy részét, illetve a pajzsom is resist-es. egy bekapott lövés és már meg is ette pajzsom, életem egyaránt.
a lézer fegyverek bármennyire is erősek, az ellenfelek egyszerűen elugranak a lövés elől, így nagyobb hatótávra csak a folyamatosan lövők a jók (nem tudom a nevét hirtelen).
a pályatervezés néhol katasztrófa. nem lehet megállapítani, hogy hova lehet eljutni és hova nem. van, hogy teljesen nyilvánvaló helyekre se sikerül felrepkedni/ugrálni, míg máshol a legbutább útvonalon kell közlekedni. illetve a new-u állomások és fast travel pontok is bugyután vannak elhelyezve jó pár helyen.
a skill-ek sincsenek elég következetesen elosztva. az egyik hasznos gun dmg növelő cuccot betették a melee ág végére, míg a másik két ágon szinte alig van sebzés növelő képesség. ezt a weapon swap-os dolgot se tudom hogy gondolták, inkább kötötték volna a tárazáshoz a dolgot.
ebbe a részbe szerintem már kicsit túlerőltették a coop dolgot és elhanyagolták a solo módot, már ami a skill-ek egy részét illeti.ha egyszer lesz benne uvhm, ilyen rossz balansz mellett biztos nem fogom végig vinni. bár az is lehet, hogy athena is olyan mint axton és csak max szinten lesz tökéletesen játszható.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Mini PC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest