- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Engem konkrétan nem is az izgat,hogy mi van benne a season pass-ban,ami igyis olcsó...hanem inkább az zavar,hogy ez kijátszva,tényleg kevfesebb,mint a 2,karácsonyra már nem marad senki,mégha ritkán játszok is,nem lesz BL,kénytelen leszek kábé az 1-et elővenni megint.Nagyobb baj,hogy semmi rendes folytatásra remény egyelőre,és hiába jött ez,DE most akkor kapunk talán 1 sztori DLC-t és osszuk be pl.3 évre??
Nem kell ezen a motoron hekkelni,stb,legyenek lehúzósok,jöjjön 100 BL2 szintű DLC,DE LEGYEN!Láthatólag nem ez lesz...Igazából kit érdekelne havi mondjuk 3 rongy egy minőségi DLC-ért akár?Mibe is kerül aki pl. WoW-ozik,stb?3 doboz cigi ára/ha összefutok egy jobb ismivel,lemegy a torkomon,és még csak 2órát dumáltunk,és be se rúgtam,sőt...
Szóval engem nem a pénz zavar,hanem a hozzáállás.
Sosem mondtam volna,de pont a BL egy olyan gém,ahol van értelme a rókabőrnek,nem kell ide semmi extra,csak kalandok,helyszinek,stb...melyik másik játékról mondható ez el?Vagy lenne editor,mint az 1-hez...bár az se hivatalos volt,de készültek jó modok.El lettünk kapatva,végülis ez sem rossz rész,csak rövidebb,minden szempontból karcsúbb.Legalább lenne újrajátszási faktor.Miért nincsenek komolyabb alküldik,hogy ölj meg 1000 ilyet,500 olyat,stb legalább?A badass pontok nem jelentenek sokat,abban bezzeg van feladat.
Miért nem kapott egy komplexebb aránát,mint az 1 Mad Moxxi-ja,pl.2x annyi helyszinnel?
Pár apróbb feladattal,minthogy eressz le hidat,ölj meg ezt vagy azt,szedj pár kacatot...olyan közel lehetne ez a játék egy "örök,megunhatatlan" coophoz,de még mondhatnám,hogy az is mennyit dobna,ha végigjátszás után lenne egy "retry" gomb MINDEN fő/almisszióhoz?Ez a baj.Erre nem megoldős a full reset se,mert nem akar mindenki mindent sorban végigkinlódni újra.
Halloweenre is kaphattunk volna egy újabb zombi DLC-t,mint az 1-nél,nekem az is hiányzik,nem holmi Handsome Jack-os érdektelen izét villantani,és félni,hogy ennyi és kész talán. -
Audison
senior tag
-
az alapjátékkal kapcsolatban teljesen igazad van (bár én ugyanúgy 9k-ért vettem, mint a 2-t, ugyanott, de a lényegen ez nem változtat). az ugyan egyelőre kétes, hogy lesz-e benne 100+ órám, de a jelenlegi 50-nel is elégedett vagyok, abszolút megérte megvenni.
a SP viszont jelen állás szerint tartalmazni fog 2 új karaktert, egy küldetés/helyszín-csomagot, szintemelést, és még ki tudja, mit. ez így nagyon kevés. bízom benne, hogy a mission pack sokkal hosszabb lesz, mint az eddig megszokott DLC-k (de akkor miért nem mondják azt már most?), de amíg arra valami bizonyíték nem lesz, addig maradok erősen szkeptikus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest