Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shadowguard

senior tag

Nekem az első karakter Rafa volt, a Cannon nekem nagyon bejött. Saját kútfőből csináltam a karaktert, gond nélkül elmentem vele UVH ötre. Szintezni jó volt, bossok ellen is, plusz többnyire a túléléssel sem volt gond, ha aktív volt az ágyú.

Utána felhúztam egy Amont, a zöld ággal szerintem buli volt a szintezés is (és nem éreztem lassabbnak). Főleg, mert lvl 30 után kicsivel kiesett a Blacksmith legendary, ráadásul drone skillekkel. Vele még csak a lvl50 van meg, de szépen lehet haladni. És még a legendary is jobban esett neki.

Van egy cicás Vex-em is, de azt csak coopban használtam (és még csak lvl34, akivel játszok az most nem ér rá). Nem azt mondom, hogy rossz, de szegény macska néha rémesen idióta tud lenni.
    Meg kezdtem egy klónozós Vexet is, jelentősen jobban lehet vele haladni és érzésre a túlélése is jobb. Bár majd kiderül mi lesz később, egyelőre csak lvl21. :DDD

Harlowe a jövő zenéje, de őt valószínűleg csak az achi miatt fogom felhúzni és a korábban leírt gyorsított metódus szerint (addigra lesz bőven szintezős legendary is hozzá). Bár én a piros ággal szimpatizálok :D

Új hozzászólás Aktív témák