Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Nekem az első karakter Rafa volt, a Cannon nekem nagyon bejött. Saját kútfőből csináltam a karaktert, gond nélkül elmentem vele UVH ötre. Szintezni jó volt, bossok ellen is, plusz többnyire a túléléssel sem volt gond, ha aktív volt az ágyú.
Utána felhúztam egy Amont, a zöld ággal szerintem buli volt a szintezés is (és nem éreztem lassabbnak). Főleg, mert lvl 30 után kicsivel kiesett a Blacksmith legendary, ráadásul drone skillekkel. Vele még csak a lvl50 van meg, de szépen lehet haladni. És még a legendary is jobban esett neki.
Van egy cicás Vex-em is, de azt csak coopban használtam (és még csak lvl34, akivel játszok az most nem ér rá). Nem azt mondom, hogy rossz, de szegény macska néha rémesen idióta tud lenni.
Meg kezdtem egy klónozós Vexet is, jelentősen jobban lehet vele haladni és érzésre a túlélése is jobb. Bár majd kiderül mi lesz később, egyelőre csak lvl21.
Harlowe a jövő zenéje, de őt valószínűleg csak az achi miatt fogom felhúzni és a korábban leírt gyorsított metódus szerint (addigra lesz bőven szintezős legendary is hozzá). Bár én a piros ággal szimpatizálok
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OLED monitor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Óra topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -50% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- LG OLED42C21LA 42 OLED TV hibátlan panel, beégésmentes, 4K HDR, HDMI 2.1
- 2 x Dell Optiplex 7010 USFF i5-3470S 16GB RAM Home Lab csomag
- Logitech G920 kormány + váltó + bajuszkapcsolók ingyenes szállítással
- Asus TUF Gaming 15.6 FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- Beszámítás! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Vegyes , 3 db memoria egyben vihető, teszteletlen.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest