Új hozzászólás Aktív témák

• gbors

nagyúr

válasz Szmtgp #1018 üzenetére

Köszi a lelkesítést, jelenleg úgy néz ki, hogy nemhogy hamarosan nem fogok bele a játékba, hanem úgy kb. bottal sem piszkálok meg semmit, ami GearBox :DDD

A folytatás csak erős idegzetűeknek. Volt valami über akció a korábbi BL-ekre a Steamen, és gondoltam megnézem, milyenek azok a sokat dícsért BL3 DLC-k. Belemegyek valami harcba a szokásos gunzerker mentalitással, aztán egyszer csak nem lő a fegyver. Mé' nem lő? Há' me' kifogyott. De mé' nem tő't újra? Újratő'tene a', csak valamé' állandóan megszakad és újra kezdődik a reload. WTF??? Némi kísérletezés után konstatáltam, hogy az újratöltés csak akkor megy sikeresen végbe, ha nem mozgok közben. WTF???????????????????? A további kínlódástól megkímélek mindenkit, a lényeg az, hogy én nem WASD-ozok, hanem a kurzorgombokkal irányítok, és ezekre a BL3 valamilyen social calloutokat pakol fixen bedrótozva. És ha a karakterem ilyen szociális hangulatba jön, akkor elszabotálja a reloadot. Közel 40 éve játszom videojátékokkal, de ekkora baromsággal még soha, de tényleg soha nem találkoztam. És évek óta ismert hiba, és szarnak bele javítani.
    Szóval elmegy a p***ába a GearBox. Már a BL2-ben is voltak rémületesen dilettáns megoldások, de azokból inkább exploitok lettek, nem tették tönkre a játékot abban az esetben, ha valaki olyan elképesztő dologra vetemedik, hogy átmappeli a billentyűzetkiosztást...

Új hozzászólás Aktív témák