- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a lelkesítést, jelenleg úgy néz ki, hogy nemhogy hamarosan nem fogok bele a játékba, hanem úgy kb. bottal sem piszkálok meg semmit, ami GearBox

A folytatás csak erős idegzetűeknek. Volt valami über akció a korábbi BL-ekre a Steamen, és gondoltam megnézem, milyenek azok a sokat dícsért BL3 DLC-k. Belemegyek valami harcba a szokásos gunzerker mentalitással, aztán egyszer csak nem lő a fegyver. Mé' nem lő? Há' me' kifogyott. De mé' nem tő't újra? Újratő'tene a', csak valamé' állandóan megszakad és újra kezdődik a reload. WTF??? Némi kísérletezés után konstatáltam, hogy az újratöltés csak akkor megy sikeresen végbe, ha nem mozgok közben. WTF???????????????????? A további kínlódástól megkímélek mindenkit, a lényeg az, hogy én nem WASD-ozok, hanem a kurzorgombokkal irányítok, és ezekre a BL3 valamilyen social calloutokat pakol fixen bedrótozva. És ha a karakterem ilyen szociális hangulatba jön, akkor elszabotálja a reloadot. Közel 40 éve játszom videojátékokkal, de ekkora baromsággal még soha, de tényleg soha nem találkoztam. És évek óta ismert hiba, és szarnak bele javítani.
Szóval elmegy a p***ába a GearBox. Már a BL2-ben is voltak rémületesen dilettáns megoldások, de azokból inkább exploitok lettek, nem tették tönkre a játékot abban az esetben, ha valaki olyan elképesztő dologra vetemedik, hogy átmappeli a billentyűzetkiosztást...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz CL46 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6200MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Chieftec proton 750w full moduláris
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 8/128 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest