Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TheProb
üzenetére
egyáltalán nem lényeges. a legfontosabb, hogy bármikor elérhető legyen steamről v. originről (vagy ami éppen szükséges egy játékhoz, bár örülnék, ha nem lenne több ilyen "plusz" program
). eddig amazont néztem és steamet, illetve pár egyéb boltot. steam summer sale utolsó napján árazták le, de hülye fejjel nem vettem meg.(#9714) pohár:ezer köszönet. valamiért hardverapró teljesen kiment a fejemből. írok is a srácnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon IR Advance C350 + tonerek
- Airpods Pro 3 eladó garanciával
- Lenovo ThinkCentre M725s Ryzen 5 Pro 2400G / 8GB DDR4 / 256 GB SSD + Lenovo LT1952p 192 monitor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Dual Sim 256GB Mint az ÚJ! (Gyári garanciával, Patika állapot)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). eddig amazont néztem és steamet, illetve pár egyéb boltot. steam summer sale utolsó napján árazták le, de hülye fejjel nem vettem meg.