Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- talmida: Változások 2. rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TheProb
üzenetére
egyáltalán nem lényeges. a legfontosabb, hogy bármikor elérhető legyen steamről v. originről (vagy ami éppen szükséges egy játékhoz, bár örülnék, ha nem lenne több ilyen "plusz" program
). eddig amazont néztem és steamet, illetve pár egyéb boltot. steam summer sale utolsó napján árazták le, de hülye fejjel nem vettem meg.(#9714) pohár:ezer köszönet. valamiért hardverapró teljesen kiment a fejemből. írok is a srácnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). eddig amazont néztem és steamet, illetve pár egyéb boltot. steam summer sale utolsó napján árazták le, de hülye fejjel nem vettem meg.