Új hozzászólás Aktív témák

• Dark Archon

addikt

Nemrég sikerült megvennem a játékot, s amennyire az első jó volt ez annyira... nem jó. Vagy csak megszépültek az emlékeim az elsővel kapcsolatban. Commandóval nyomom (lvl 21), assault fegyverekre van specializálódva elvileg, de sz*rt sem érnek azok, így nem is adtam rá skilleket. Szinte alig esik valamire való fegyver is. Hiába van egy rakat pénzem, venni sem lehet normálisat. Most tartok Overlook-nál, hogy ott is hány robotot kaptam a nyakamba és hányszor döglöttem meg, nem is számoltam. Pedig megcsináltam minden melléküldetést. Holott elvileg ki is hagyhatók lennének, de akkor aztán végképp esnék-kelnék. Ez így nem fun. Nemrég kértem a Gearbox fórumán aranykulcsot, hátha segít, a regért kaptam még egyet. Egyikből legalább lett egy jó pisztoly, a másik meg másik kaszthoz való mod... hát kösz.

Visszaköszönt egyébként minden, amit régen nem szerettem a játékokban: hosszú kóborlás, alküldetések motyói direkt 4 égtáj felé vannak, időre menő mellékküldetések amiket szinte lehetetlen megcsinálni, nem lehet bárhonnan egy Fast Travel-hez repülni, stb.

Miért nem fért bele egy nehézségi szint állítás, ha minden számokban van... nincs valami hack erre?

Új hozzászólás Aktív témák