- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MARV6969
tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
mondjuk nekem az egyben sirén volt a kedvenc, a kettőben meg egyre inkább szeretem, főleg csapatban távolról heal-ezek, vagy összerántja az ellenséget, kapnak még egy quasar gránátot, bónuszba egy norfleet-et, és csókolom...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Találtam egy olyan karit a neten, aminek az összes főküldije kész, viszont meg van az ÖSSZES melléküldije
na ebből toltam végig egy Maya-t (sajnos még nem sexy dresszben...
) és most kezdtem vele a dlc-ket...
június 25-ig még ugyanezt megcsinálom egy gunzerker-rel, mert szeretem
Gunzi esetében a Bee pajzs, a Quasar vagy Fire Bee gránát és a HArold pisztoly+ Maliwan alien smg, Harold+Harold, Harold+ Sand Hawk smg, Sand Hawk+ Sand Hawk, Norfleet rpg+Norfleet kombinációk mellett egyre inkább szeretem a Vladof Infinity pisztolyokat is... Infinity-ből nincs slagos, de egy Vladof slagos pisztoly és egy ellenféltől függő elementálos Infinity kombinációjával is hatékonyan lehet randalírozni...
A nyavajás stalkerek ellen pedig ez a kombináció kifejezetten előnyös, főleg, ha egy lv63-as felgyorsult badass jön rám..
Mancinál ha arra a skill-re is teszünk, ami lecsökkenti a fegyverek lőszer kapacitását, akkor az Infinity használhatatlan, viszont a lila (nem alien) Vladof pisztolyok már megfelelő sebzést biztosítanak....Imádom a borderlands-ot, és csodálkozom magamon, hogy mennyire nem érdekel ez a psycho srác... nekem nem jön be... de ha sokat kell majd várni a 3-ra, akkor még bejöhet..
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Opel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
na ebből toltam végig egy Maya-t (sajnos még nem sexy dresszben...
) és most kezdtem vele a dlc-ket...