Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SenorGrande
senior tag
Érdekes jelenségre lettem figyelmes, megköszönném, ha ránéznétek ti is.
Ellenőriztettem Steam-mel a játékfájlokat, és érdekes módon, letöltötte újból a Borderlands2.exe-t. 12MB-ot töltött le, 33MB az exe. (A játékkal egyébként nem volt semmi problémám, hibátlanul futott.)
Az a kósza ötletem támadt, hogy leellenőriztetem vele újból. Nem kis meglepetésemre, újból letöltötte, mert nem egyezik a fájl.
Még háromszor ellenőriztettem le vele, de már biztonsági mentést csinálva az előző exe-kről. Van jelenleg három darab Borderlands2.exe-m, amik byte-ra pontosan megegyeznek méretben, ellenben mindhárom pontosan ugyanazokon a részeken különbözik. (Az összehasonlítást Total Commander - Összehasonlítás tartalomra menüpontjával csináltam.)
A játék mindhárom exe-vel hibátlanul működik.
Másnál is van ez?
Miért lehet ez, miért, és mi alapján változik egy exe? Ez nekem furcsa, sosem hallottam még ilyenről.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest