Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SenorGrande
senior tag
Érdekes jelenségre lettem figyelmes, megköszönném, ha ránéznétek ti is.
Ellenőriztettem Steam-mel a játékfájlokat, és érdekes módon, letöltötte újból a Borderlands2.exe-t. 12MB-ot töltött le, 33MB az exe. (A játékkal egyébként nem volt semmi problémám, hibátlanul futott.)
Az a kósza ötletem támadt, hogy leellenőriztetem vele újból. Nem kis meglepetésemre, újból letöltötte, mert nem egyezik a fájl.
Még háromszor ellenőriztettem le vele, de már biztonsági mentést csinálva az előző exe-kről. Van jelenleg három darab Borderlands2.exe-m, amik byte-ra pontosan megegyeznek méretben, ellenben mindhárom pontosan ugyanazokon a részeken különbözik. (Az összehasonlítást Total Commander - Összehasonlítás tartalomra menüpontjával csináltam.)
A játék mindhárom exe-vel hibátlanul működik.
Másnál is van ez?
Miért lehet ez, miért, és mi alapján változik egy exe? Ez nekem furcsa, sosem hallottam még ilyenről.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem panaszkodhat a sebességére a Team Group legújabb, PCI Express 5.0-s SSD-je
- Vatera, Teszvesz topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Filmvilág
- Milyen videókártyát?
- Vicces képek
- Assetto Corsa EVO
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- 3TB Seagate Barracuda 3,5-es HDD-k
- Ryzen 7 5800X / AIO / NITRO+ RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Lenovo Thinkpad L13 G4 i5-1335u 16 GB 256 GB NVMe 13.3" érintős laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest