Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
Valószínű a patch túljutalmazta az elveszett kulcsok károsultjait.

Egyébként a láda kapcsán nagyjából egyetértek veled. Saját tapasztalaim alapján csak alacsonyabb szinten van értelme kinyitni, egy idő után a loot-ból jobb esik. Összesen kétszer volt olyan kulcsos fegyverem ami az adott szinten brutálisan jó volt, egy magas fire rate-es holografikus célkeresztes pisztoly és egy e-tech smg. Akkor nagyon ramaty felszerelésem volt, sorra haltam, ezekekkel viszont lehetett aprítani rendesen. Mondjuk az e-tech smg ette a lőszert rendesen, 2 golyó elment 1 lövésre, de megérte mert letaroltam vele mindent.
Illetve amikor ellőttem a 250 kulcsot egymás után valahol lvl 40 környékén, na ott adott über cumókat, csak a lelkiismeretem nem engedte őket felhasználni. Az egy különösen jó széria volt, olyan shotikat adott amiket még lvl 50-en is megirigyelne az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Netgear R6400 DualBand AC1750 router
- Gainward GeForce RTX 5080 PHOENIX 16GB - Alza garancia 2028.11.08 - BESZÁMÍTOK!
- IPhone 16 128GB gyári független mint az új 2026.08.24. Apple jótállás
- IPhone 17 Air 512GB gyári független hibátlan 2026.12.17. Apple jótállás
- iPhone 13 mini 128GB gyári független új akku!
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest