- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
baluka26
üzenetére
igen, az tudott idegesítő lenni, bár ettől lett egyfajta road movie feelingje, amit én nagyon élveztem (ill. élvezek, mert most játszom újra, szeretném crawmeraxot soloban kiirtani). szirénnel mondjuk sokat lehet ezen a problémán könnyíteni.
@fi:zi'k: az underdome co-opban jó.
amúgy nekem mind a 4 dlc tetszett - a 4-es kicsit már fáradtra sikerült, de még belefért, a másik 3 pedig mind tudott valamit mutatni, amitől nem bírtam letenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Milyen routert?
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- Egérpad topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Elden Ring
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest