Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
hát nem keveset szenvedtem érte... érdekes, hogy tubby (vagy mi a pontos neve uvhm-ben) alig-alig akar jönni és eddig szinte mindig olyat karakterhez dobott el mod-ot, amit nem használok vagy nincs is.

lehetne máskor is ilyen event, mivel időm nem volt most hétvégén farmolni a holnapi zh miatt.
hol jártok az első részben? egy 2,5. végigjátszáshoz nem lenne kedvetek? én most vagyok szirénnel 46 körül. ha nincs ember utolsó végigjátszásra akkor megcsinálok most mindent, ha lesz, akkor végigrohanok és jöhet ott a teljes, mindent küldetést letudó játék.
egyébként nagyon durva, hogy még ilyen "magasan" is egy sz*ros 18-as szintű smg amivel rohangálok.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Svájci jellegű bicska eladó
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs