- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
Lehet azért mert megcsináltam a sidequesteket (meg az elején a DLC-ben gyorsan léptem pár szintet), de nem igazán van kihívás azon a pályán (meg úgy általában a játékban, mindig elfelejtem BL2-höz képest mennyivel könnyebb ez a rész). Persze alá lehet szaladni, az a map talán pont olyan, hogy ott magasabb szintűek az ellenfelek, meg Sledge tud problémás lenni karaktertől függően (most Rolanddal tolom, nála a turret miatt elég könnyű).
A lost cave (gondolom nálad az a crystal cavern) meg szigorúan azonnal, amikor a quest megjelenik. Aminél általában 12-es szintű a karakterem, az ellenfelek meg 15-16. Na abban van kihívás bőven, de gyorsan lehet szintet lépni meg jó fegyvereket szerezni.
Amúgy az ellenfeleket nem érzem okosnak, (sőt, kifejezetten buták), többnyire csak egy helyben állnak és lőnek. De cserébe vagy minden irányból jönnek, vagy egy kupacból lőnek a szűkebb pályarészeken (ebből elég sok van ebben a részben), ami okozhat gondot.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CNC topik
- iPhone topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Garanciás Zalman házak!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest