- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én 40 óra játék után léptem meg a 40. szintet. Még nem fejeztem be az alapjátékot (bár már a vége felé tarthatok), mert közben elkezdtem a DLC-ket is.
Eléggé össze-vissza lépem a szinteket, mert előfordul, hogy jóval kisebb szintű mellékküldikért megyek vissza, azok meg már alig adnak XP-t, azokban ellenfelek többnyire semmit.
Dr.Ned-del már kész vagyok, most General Knoxx-ot nyomom, és jól jön a változatosság, na meg az utóbbi tartogat kihívást rendesen (Dr.Ned könnyű volt, de itt rengetegszer meghalok). Viszont az alapjáték végjátéka meg várhatóan könnyű lesz, mert az 40 alatti karakterekre van tervezve.
Amúgy sokan nem ajánlják a Dr.Ned-es DLC-t, pedig eszméletlenül jó a hangulata. A horrorfilmeké (mert hogy zombis) keveredik a Borderlands egyedi atmoszférájával. Ráadásul jól eltalált bossok vannak, és rengeteg jó cuccot lehet benne összeszedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zbook Studio G8 15.6" 4K OLED érintő i7-11800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Garanciális Gamer PC Ryzen 5 5600GT Rtx 3060ti 8GB 16GB RAM 512GB SSD
- ZBook Firefly 14 G10 ,14" FHD+ IPS érintő i7-1355U RTX A500 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 27% ASUS ROG Strix OLED XG27AQDNG Monitor !
- 27% Samsung Odyssey G5 S27FG506SU OLED Monitor !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs