Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én 40 óra játék után léptem meg a 40. szintet. Még nem fejeztem be az alapjátékot (bár már a vége felé tarthatok), mert közben elkezdtem a DLC-ket is.
Eléggé össze-vissza lépem a szinteket, mert előfordul, hogy jóval kisebb szintű mellékküldikért megyek vissza, azok meg már alig adnak XP-t, azokban ellenfelek többnyire semmit.
Dr.Ned-del már kész vagyok, most General Knoxx-ot nyomom, és jól jön a változatosság, na meg az utóbbi tartogat kihívást rendesen (Dr.Ned könnyű volt, de itt rengetegszer meghalok). Viszont az alapjáték végjátéka meg várhatóan könnyű lesz, mert az 40 alatti karakterekre van tervezve.
Amúgy sokan nem ajánlják a Dr.Ned-es DLC-t, pedig eszméletlenül jó a hangulata. A horrorfilmeké (mert hogy zombis) keveredik a Borderlands egyedi atmoszférájával. Ráadásul jól eltalált bossok vannak, és rengeteg jó cuccot lehet benne összeszedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
- Spórolós topik
- Milyen széket vegyek?
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mazda topik
- Villanyszerelés
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Acer Swift SFX14-73G 3K OLED érintő Ultra 7 255H Nvidia GeForce RTX 5060 512GB 16GB gar
- Latitude 13 9330 2in1 QHD+ IPS érintő i7-1260U 32 512 IR kam gar
- -44% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14400, 16GB DDR5 RAM, 512GB NVMe, DVD-RW, ÚJ HU bill+egér
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i7-1260U 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- OMEN 17-db0281ng 17.3" FHD IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Ingyen elvihető hibás/törött TV/monitor
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest