- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
na jó,azért ne harapd már le az izémet is

Egyébként az én eridián fegyverem sem erősebb,főleg meg nem gyorsabb,mint egy normál defiler,sőt...
Az eridiánoknak a kritikus sebzése is csak +100%,egy átlagos defileré meg 200%,sebzés hasonló(292x5 az enyém konkrétan),amit lövök lövedék lassabb,mint egy rakétavető,és ráadásul az eridián rifle lövedéke"véges",tehát elenyészik a levegőben,előtte persze drasztikusan elgyengül,ezzel ellentétben a revolvergolyó messzire is hat.Szimplán azért használom,mert tetszenek az eridiánok,sajna amúgy nem túl használhatók.
A tára egyébként teljesen normális,bármelyik eridiánon lehet olyan,más kérdés,hogy én a lassú újratöltés oltárán a legnagyobbat választottam.
A pajzs,az ok,de azt sem használom mindig,de egyébként igazából nem értem,miért lenne baj,hisz ez egy KOOP játék,egymást segiteni a cél,duelezni nem szoktam.
Még problémamentesebb is,hogy legalább én fel tudom mindig segiteni a másikat adott esetben,ha multizok,azt más segitségére teszem,hisz tulképp ezeréve megcsináltam,egyedül,offline,minden extra nélkül mindent,amit a játékban lehet,többször.Simán csak annyi volt a hsz lényege,hogy én direkt keresem a questelő,és ehhez segitséget kérő szobákat,pont azért,hogy segithessek,de ne rontsam el az illető játékélményét sem.
Általánosságban bossoknál mégcsak rá sem lövök,maximum supportot nyújtok igyis,ha épp földre esne valaki,de meghagyom a dicsőséget...
Éppen ezért bunkó dolog,ha valaki bejön rajtam keresztül,akár nem is köszön másnak a szobában,mert engem ismer,előrerohan,lelövöldöz mindenkit az 1 lövéses csodapuskájával,ha boss,ha nem,baromkodik az autóval,nem érdekli a quest,amit épp csinálnánk.Fura,de azért,mert coop,sokan komolyan veszik/haladni akarnak/élményt akarnak,attól,hogy ezt többedmagukkal akarják,és nem feltétlen az xp és a gyors végigrohanás a dezintegrálóval,mert akkor nem mennének netre.
Erre értettem.És nem rád egyébként sem.
Egyébként meg ide nem kell flém,elég a BC2-es délelőtti alkotás
Bocs,ha megbántottalak,de te se bánts engem 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Eredeti játékok OFF topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- iPhone topik
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- További aktív témák...
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- ÚJ MacBook PRO 14,2 M5 CHIP (2025) 16GB/512GB MEDIAMARKT számla! 3 év Apple garancia! Apple Care+!
- Xiaomi 15T 512/12GB Black 2év gyári garancia!
- Huawei Mate 20X 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bocs,ha megbántottalak,de te se bánts engem