- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
ezek sem rossz cuccok egyébként,részemről a narancsok gyűjtése egyfajta passzió
bár van jópár különleges modell köztük,de úgy általánosságban nem feltétlen a legjobbak ezek,sőt sokszor a "különlegességük" miatt csak bizonyos helyzetekben,módokon igazán jók(gondolok itt például arra,hogy egy sniper/revolver ad a critical-ra 2-300 vagy több % sebzést,de az alapja mondjuk csak 5-600,avagy egy rakétavető rakétája 700 körülit sebez,de kilő egyszerre 3-at spirálban+robbanáskor rain-es gránáteffekt),aki mondjuk nem lő annyira pontosan/nem mérlegeli,mikor jó használni,simán megeszik egy sötétnarancs fegyóval is reggelire
ottvan pl.az általam kedvelt random effect-es Chimera önreges SMG,amit pl.már a különféle badass-oknál,olyan elleneknél,amik védettek egy vagy több káros hatás ellen,nehezebb használni,mert az elemental-os fegyók mindig gyengébbek a simáknál,az extra hatás pedig nem jön a védettség miatt elő-mondjuk én ezértis használok azért többféle fegyót is,ami elég jó,a 967-es sebésű revolverem,ami x4 tüzes,és 200% critical-os...ami végülis 3000 körüli alapsebzést ad criticalra,ha tűz nem hatna.cserébe csak 2 lövetű,és nem a leggyorsabb se a fire rate,se a töltés,na jó,mondjuk az accuracy meg 96,7,vagyis snipernek se rossz
de lassú,ha sok az ellen,megrohanják az embert,mire 2-3at leszed.de badass-ok ellen,gatlingok ellen,messziről imádom
az eridian-okat is gyűjtöttem...de abból kevés fajta van sajna eléggé,és a snipert leszámitva,meg mondjuk a shotit,ami a Destroyer-t is jól sebzi,inkább látványosság,mint hasznos,ráadásul lassitja nagyon a haladást...a pewpewpew-et használtam néha,ha kisebb emberke hostjára mentem,hogy ne fogyjon a lőszer...de a múltkor egy szenvedélyes gyűjtönek odaadtam pl.az aktuális karinál levő 11-et,ha jól emlékszem 
narancs fegyókból is szoktam adni másoknak is,ha épp olyanokkal játszok,hogy látom,gyenge a cucca/gyűjtő,és el lehet vele dumálni...végülis napi 2-3 úgyis szokott lenni.szoktam eltenni "normál" cuccokat,pajzsokat,artifact-okat is,hátha jól jönnek még majd kisebb szintűeknek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Filmvilág
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Parfüm topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 FHD+ / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A1000 / IR FPR WS
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- Dobozos ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF i7-13620H, RTX 4060, 144Hz,
- Dobozos új MSI Katana 17 B13VFK-269 i7-13620H, RTX 4060, 1TB SSD, FHD 144Hz
- Dobozos ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED FHD+ AMD Ryzen 5 7535U 16GB /512SSD
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
bár van jópár különleges modell köztük,de úgy általánosságban nem feltétlen a legjobbak ezek,sőt sokszor a "különlegességük" miatt csak bizonyos helyzetekben,módokon igazán jók(gondolok itt például arra,hogy egy sniper/revolver ad a critical-ra 2-300 vagy több % sebzést,de az alapja mondjuk csak 5-600,avagy egy rakétavető rakétája 700 körülit sebez,de kilő egyszerre 3-at spirálban+robbanáskor rain-es gránáteffekt),aki mondjuk nem lő annyira pontosan/nem mérlegeli,mikor jó használni,simán megeszik egy sötétnarancs fegyóval is reggelire
ottvan pl.az általam kedvelt random effect-es Chimera önreges SMG,amit pl.már a különféle badass-oknál,olyan elleneknél,amik védettek egy vagy több káros hatás ellen,nehezebb használni,mert az elemental-os fegyók mindig gyengébbek a simáknál,az extra hatás pedig nem jön a védettség miatt elő-mondjuk én ezértis használok azért többféle fegyót is,ami elég jó,a 967-es sebésű revolverem,ami x4 tüzes,és 200% critical-os...ami végülis 3000 körüli alapsebzést ad criticalra,ha tűz nem hatna.cserébe csak 2 lövetű,és nem a leggyorsabb se a fire rate,se a töltés,na jó,mondjuk az accuracy meg 96,7,vagyis snipernek se rossz