- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Sziasztok!
Pár hónapja vettem egy bonsait fácskát. Nem sokkal később ledobta az összes levelét és tele lett "pókhálóval" mintha tetves lenne, már kb csak 1 kóró maradt belőle.
Akkor olyan minden mindegy alapon kiszedtem a földből és zuhany alatt fogkefével teljesen lecsutakoltam, majd új földbe és cserébe ültettem. Sajnos csak sima virágföld volt itthon.
Szépen el is kezdett egy csomó szép új zöld hajtást hozni, de az új ágacskáiról folyamatosan rohadnak le a levelek, ahogy a fotón is látszik. Most "pókhálót" nem látok, de az új virágföld felszíne azonnal ilyen zuzmós lett, nem tudom ez számít-e valamit.
Kép alapján tudnátok segíteni mi a baja, vagy mit kell csináljak vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest