- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
Sziasztok!
A napokban vettem egy kis bonsait, fajtáját tekintve Bórágófa (Carmona mac). Szeretnék segítséget, vagyis inkább hasznos tanácsokat kérni, mivel ez az első bonsaiom. Sokat olvastam már róla, addig nem is akartam megvenni, amíg nem tájékozódtam, viszont az interneten sok ellentmondásos illetve nem egyértelmű információt találtam.
A "szereti a nedves földet, de a nem szabad túlöntözni" között mi az egyensúly? Úgy értem: Heti hányszor kell megöntözni? Olvastam olyat is, hogy vízbe kell áztatni a növényt fél-2 órára, a tálkája tetejéig. De ezt is hány alkalommal?
A metszésénél mire kell figyelni, hogy szép formás fácska váljon belőle? Mikortól érdemes metszeni, és hogy?
A tápanyag bevitelnél azt olvastam, hogy tavasszal, nyáron 2 hetente egyszer, ősztől havonta egyszer, és jobb a szilárd tápanyag, mert az áztatásnál fokozatosan oldódik ki. De itt is figyelni kell az optimális mennyiségre.Ha valaki tudna tippeket, ötleteket adni, és hogy mire figyeljek oda, milyen hibákat kerüljek el, megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest