- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
Sziasztok!
A napokban vettem egy kis bonsait, fajtáját tekintve Bórágófa (Carmona mac). Szeretnék segítséget, vagyis inkább hasznos tanácsokat kérni, mivel ez az első bonsaiom. Sokat olvastam már róla, addig nem is akartam megvenni, amíg nem tájékozódtam, viszont az interneten sok ellentmondásos illetve nem egyértelmű információt találtam.
A "szereti a nedves földet, de a nem szabad túlöntözni" között mi az egyensúly? Úgy értem: Heti hányszor kell megöntözni? Olvastam olyat is, hogy vízbe kell áztatni a növényt fél-2 órára, a tálkája tetejéig. De ezt is hány alkalommal?
A metszésénél mire kell figyelni, hogy szép formás fácska váljon belőle? Mikortól érdemes metszeni, és hogy?
A tápanyag bevitelnél azt olvastam, hogy tavasszal, nyáron 2 hetente egyszer, ősztől havonta egyszer, és jobb a szilárd tápanyag, mert az áztatásnál fokozatosan oldódik ki. De itt is figyelni kell az optimális mennyiségre.Ha valaki tudna tippeket, ötleteket adni, és hogy mire figyeljek oda, milyen hibákat kerüljek el, megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- Használt profi biztonsági IP kamera 4MP - optika 2.8 - valós WDR - POE - ONVIF - szolid áron
- Eladó Philips EP3510/00 3100 series Automata eszpresszó kávéfőző, klasszikus tejhabosítóval
- Segway Ninebot F40i - elektromos roller
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest