- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Megvan a probléma, véletlenül akadtam rá. Nem olyan régen ugyanis kicseréltem BAM-ban az email címem, ami látszólag szépen mindenhol átszinkronizált, kivéve egy helyet.
Ez volt a SETI, amit ritkán használtam. Onnan is lett gyanús, hogy totál creditnek annyit ír, amennyit régen még SETI alatt gyűjtöttem.
Most ott is átírtam az email címem, elvettem és újra hozzáadtam az összes projektet. Ezzel generáltam most egy új problémát is, a Spinhenge-et ugyanis nem tudom újra hozzáadni, nem tud kapcsolódni. Ezt még később azért próbálgatom.
Nyomtam egy renew CPID-t is, illetve annyit találtam, hogy ilyen esetben átmenetileg csak egy gépen szabad futtatni a projekteket és pár szinkronizálás után helyreáll a rend. Remélem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Mini-ITX
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest