Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gyulus11
üzenetére
Akkor úgy látszik, más projekteket futtatunk. Nekem főként SETI alatti eredményeim vannak, ahol egyértelműen jobb az NVIDIA azonos kategóriás GPU-ja, mint az AMD/ATI-é.

Egyébként magánemberként én nem vennék soha ilyen projekt (BOINC) alá való VGA-t. Inkább olyant vennék, ami nekem kell, nekem jobb; aztán majd az segít, ahogy tud. Ha nekem lenne rengeteg pénzem, annyi, hogy TITAN-t tudjak venni, akkor sem venném meg (rövidesen úgyis elavul, és akkor hatalmasat esik majd az ára - ebben a mai válságos világban meg azért még a sok pénzű emberek is jobban teszik, ha nem dobnak ki felesleges pénzeket az ablakon). Vagyis szerintem ha úgyis arra, amire használni akarod, arra a HD 7950/7970 jobb, és még olcsóbb is; akkor azt vedd meg. Ne akarj mindenáron státuszszimbólumot venni (mint legerősebb 1 GPU-s VGA), ha nincs rá szükséged. Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest