Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRM
csendes tag
Ezeken már túl vagyok, látja is a projekt, hogy van GPU.
Társprocesszorok AMD ATI Radeon HD 5400 series (Cedar) (512MB) driver: 1.4.1741 OpenCL: 1.02
Az alkalmazásoknál viszont külön nincs opencl-es, de másnál már láttam, bár ő win7-es volt.
http://paste.ubuntu.com/6539978/Az eseménynaplónál is kiírja, hogy van opencl. Számít az, hogy a tárolóban levő kliens-t telepítettem és nem úgy szedtem le külön a boinc oldaláról, van egyáltalán valami kis különbség köztük, mondjuk hülyén hangzik, de másik progiknál van, hogy nem ugyanaz amit külön felveszek ppa-ba, mint ami az alap tárolóban van.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest