Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most, hogy kicsit gondolkoztam a dolgon, eszembe jutott, hogy mostanában alakítottak valamit a SETI beállításai között, és az alapértelmezés szerinti beállítások szerint amíg a számítógép használatban van, addig nem megy a BOINC (nekem is állítanom kellett a munkahelyi gépeknél).
Ezeket megváltoztatni globálisan egy projekt oldalán belül a BOINC beállításai részben lehet (Preferences/General Preferences/View or edit - itt pedig a 2. kérdésnél kell változtatni, ami vagy "Suspend work while computer is in use? - Yes" alapbeállítású, vagy "Do work while computer is in use? - No"); vagy gépenként magában a BOINC-ban (a Haladó/Tulajdonságok/Processzor használat fülön a "Számolás engedélyezve" részen belül az "Amíg a számítógép használatban van" rész elé kell egy pipát tenni).
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest