Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
insight
aktív tag
I3-at senki sem a navi miatt vesz, annál az autónál pont ezredrangú dolog a navi. Ráadásul ezek a rendszerek is CarPlayjel érnek csak sokat, a gyári szoftverek erősen korlátoltak (mondom ezt úgy, hogy a BMW megoldása kifejezetten jól használható).
E46-ban, E91-ben és F36-ban a fullos navim volt, azonban az E89-esemben még navi sincs, mert emlékeztem, hogy annak idején nyomorult volt az iDrive, és inkább zavarna, mint hasznos lenne... plusz fontos az extra napszemüvegtartó helyette 😎 -
H.Ezredes
őstag
Bármilyen extrát be lehet rakni utólag. Ha szeretnél nagy navit beraktak neked a gyari fejegysget kijelzo mindent amit kell és máris patent. Ha mondjuk H/K Hi-fi-t szeretnél az is megoldhato. Ha szeretnéd, hogy a sima i3-adón rajta legyen az i3s szoftver az is megoldhato. Szóval csak rajtad múlik. Extrazni lehet utólag is. De nyilván a legjobbat választanám alapbol de ha van egy nagyon jó amikkel csak ennyi a probléma azt könnyen lehet orvosolni...
-
Anaren91
senior tag
Nem értem a kérdésed
Most nekünk akarsz kocsit venni vagy magadnak? Mert kb végig azt kérdezed mi mit gondolunk az i3-ról, hogy mennyire gáz-e. Ha nem telik banánra ne vegyél drága kocsit. Oké, hogy elektromos, de ha azon beszarik valami akkor nyúlhatsz mélyen a zsebedbe.
De, hogy a kérdésedre is válaszoljak, mint BMW-s nem rossz az i3, sok jót mondanak róla, de szerintem randa mint a bűn.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Politika
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Futás, futópályák
- Hálózati / IP kamera
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest