Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenky87
aktív tag
felvettem erre a félévre 8 kreditnyi szabadon választott (SZV) tárgyat (2x3kr + 1x2kr)
TO-n azt mondták, hogy összesen 10 kreditnyi SZV tárgy (2x3+2x2)kell a diplomához.Hülye voltam és nem kérdeztem meg ott helyben... de:
10 kredit és se nem több, se nem kevesebb, mint 10? Több lehet?
idén nagyon kellenek a kreditek sajnosha több lehet, akkor még vennék fel 2db 3 kredites tárgyat.
ja amúgy KVK, nappal
-
Frenky87
aktív tag
olvastam egy tájékoztatót, szociális támogatásról (vagy miafene). az hogy működik? mi alapján kapok? és ha kapnék, milyen papír kell hozzá? meddig lehet leadni az igényléseket?
sorry gólyagyerök vagyok -
Frenky87
aktív tag
válasz
Xantomas #1077 üzenetére
Tehát ez csak egy olyan levél, amit minden hallgató megkap (a jogviszony állapotától függetlenül) és csak az vegye tudomásul, akire vonatkozik?
Mert olyat sem kaptam, hogy mikor kezdődik ez a regisztrációs időszak. Csak olyat, hogy mikor van vége. Nem szeretnék lemaradni erről az évről, nagyon be van tervezve a fősuli. -
Frenky87
aktív tag
Üdv!
Már tavaly felvettek a KVK-ra. 1 évet (2 félév) halasztottam, ősztől szeretném elkezdeni. Azt hittem, hogy nekem is küldenek majd levelet, mint az idén érettségizetteknek... De gondolom nem, mivel ma jött egy mail h az előzetes tárgyfelvételi időszak 2 nap múlva lejár. Gondolom a neptunon keresztül kell felvenni. Hirtelen azt sem tudom, hogy hol lehet a kódom. (van egyáltalán?) Az indexemet tavaly kitöltöttem, de azt vissza is kérték a halasztás miatt. Mit kellene tennem, hogy még idén elkezdjem?
És a másik... hogy megy ez a tárgyfelvétel? Mit érdemes felvenni? (friss fősulis vok/leszek szóval fogalmam sincs)
Előre is köszi és bocs, ha érthetetlen vagyok, de kicsit beijedtem a mail miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Parkside Performance dekopírfűrész PPSTKA 12 A1
- ÁRON ALUL! Sok darab 8 GB-os DDR4 (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) PC RAM!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DAC kártya ES9038Q2M Raspberry PI-hez
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest