- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dnalorr
tag
Több éves rabszolgasors után (táncórákra, táncoktatásra járt napi szinten, meg is látszik szerencsétlenen), a porból kiszedve sikerült neki adni egy második életet. Nem bírtam tovább nézni ahogy húgomnál a sarokban hever már legalább egy éve, mondván hogy elromlott, recseg, szar hangja van. Nézzük mi van vele... Hangszórók, passzív radiátorok épek, nem onnan jön a hang.
Az alsó részen kifújt a tömítésnél, illetve a volt tömítésnél egy szakaszon, ugyanis mondhatni elporladt (vagy szétverték az évek alatt, fogalmam nincs..). Ez eredményezte azt, hogy minden mélydobbanásra zörgő, "fingó" hangot adott ki.
Nem vagyok rá büszke, nagyon gány megoldás, de vattakorongokat csíkoztam fel, azzal ragasztottam körbe a peremnél, azóta kis túlzással szebben szól mint új korában.Jellegzetes formájából adódóan nem nehéz kitalálni, hogy milyen motyóról van szó.
Első helyes megfejtésnek jár egy virtuális pacsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest