Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
Én azóta is baromi elégedett vagyok a Motion Boom Plussal, szerintem jobb választás volt mint az Xtreme 3, meghallgattam azt is a Médiába, Motion Boom Plust nemtudtam sehol, de annyira dicsérte itt mindenki, szerintem nagyon bestbuy tényleg
Mondjuk kell hozzá egy jó EQ..Baromi jól szól, még 50% -on sem kell hallgatni, elég erős 1 szobába, kültér másabb szitu, de benn lakásba egy jó kb 40%os hangerő bőven elég.
-
moma
őstag
Nah most raktam még csak fel az appot. Amúgy az nem fura, hogy mindegyik megvan emelve mégha 1k csak egy picivel is.? Ez nem csak egymáshoz képest nyer értelmet? szóval nem pont ugyanez lenne, ha ez egész annyival lejjebb van víve, mint az 2k a 0dB felett van? Szóval ez nem csak annyi, hogy így alapból hangosabb?
Amúgy nála ez az EQ hogy viszonyul a basszus kiemelés gombhoz? Azzal használja/használjátok, vagy itt azért van ennyire meghúzva a basszus, mert az nincs használva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Alig használt Microhoo Personal Cooler eladó
- 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest