Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
Én azóta is baromi elégedett vagyok a Motion Boom Plussal, szerintem jobb választás volt mint az Xtreme 3, meghallgattam azt is a Médiába, Motion Boom Plust nemtudtam sehol, de annyira dicsérte itt mindenki, szerintem nagyon bestbuy tényleg
Mondjuk kell hozzá egy jó EQ..
Baromi jól szól, még 50% -on sem kell hallgatni, elég erős 1 szobába, kültér másabb szitu, de benn lakásba egy jó kb 40%os hangerő bőven elég.
-
moma
őstag
Nah most raktam még csak fel az appot. Amúgy az nem fura, hogy mindegyik megvan emelve mégha 1k csak egy picivel is.? Ez nem csak egymáshoz képest nyer értelmet? szóval nem pont ugyanez lenne, ha ez egész annyival lejjebb van víve, mint az 2k a 0dB felett van? Szóval ez nem csak annyi, hogy így alapból hangosabb?
Amúgy nála ez az EQ hogy viszonyul a basszus kiemelés gombhoz? Azzal használja/használjátok, vagy itt azért van ennyire meghúzva a basszus, mert az nincs használva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest