- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Albert.Tamas #17255 üzenetére
Nem könnyíted meg senkinek a tanácsadást, felsoroltál 30e-től 140e-ig 5db részben más hangú és teljesítményű hangszórót.
Ha esetleg felsorolod az igényeidet (hordozhatóság,elsődleges használati hely, mennyi üzemidő ami kellene, mire lenne használva teljesítmény tekintetében, milyen stílusú zenék mennének rajta többségében), akkor könnyebben kapsz tanácsot.
Annyi biztos, hogy valós outdoor felhasználásra a Go Play 3 nem jó.Gyenge üzemidő, nincs vízállóság, a sub az alján nem védett.Az ilyen házkörüli benti és kinti asztalra pakolós cucc, ezt nem ajánlatos földre/fübe lepakolni, nem egy magaddal cipelős cucc.Mivel a felsorolásban árban a HK a tetején van a Motion+ meg az alján, a többi viszont hasonló sok szempontból, így szerintem azokból kell majd választani.
A Tribit szerintem nagyon ratyi külsejű hiába jó a hangja (szubjektív vélemény)
Ha nagyon kell most valami, akkor MB2P, ha ráérsz még akkor megvárhatod a Uboom X-et, erre sokan kíváncsiak vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest