- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Három júniusi képem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nobela #14977 üzenetére
Egy bt hangszóróról van szó,szóval természetesen megvannak a maga korlátai,de nem mondható dobozhangúnak egy Motion sem.Bt hangfalak között igen korrekt hangjuk van és árban sem elszálltak.
Nekem van itthon Kanto sztereó párom Klipsch subbal és Wiim Mini Streamerrel megtámogatva,természetesen meg sem közelítik hangban ezt a BT hangszórók (árban sem),de nem fáj egyik Motion hangja sem,szeretem őket hallgatni (Motion+ és Motion Boom).Motion+ zeneibb,több a középtartománya mint a Boom-nak,tisztábbak a magasai is,cserébe kevesebb a mélye (így sem annyira sovány).Boom hangosabb,több a mélye cserébe nem annyira “hifis” a hangja,leginkább elektronikus zenén és mély orientált zenéken domborít nagyobbat,akusztikusabb zenékre jobb a Motion+.
Persze nem ezzek elé ül le az ember élvezkedni,viszont arra amire valók szerintem nagyon jók.
Amúgy miért maxolnád ki az 50ezres keretet ezzel?
120€ amiből lejön a 20€ kupon.100€ perpill cirka 39k Ft.
De szokott ez olcsóbb is lenni,ez a 20€ kupon most nem valami vastag.
Eu-ból jön,nincs rá semmi plusz,max 5euro szállítás.
Legalábbis itteni beszámolók szerint,nekem tavaly ilyenkor a Boom ingyen szállítással jött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Időjárás topik
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Béta iOS-t használók topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest