Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aszpik
tag
válasz
cidalain
üzenetére
Csak emlegetnem kellett. Ma meghozta a futár. Annyi pozitív, hogy felhívott előtte. Ami a vicc, hogy az eredetileg megadott címre akarta előbb vinni (munkahelyi). Ebben az esetben nem értem, hogy akkor miért kellett címet egyeztetnem (meg sem említettem az eredeti címet szóval "átment" a rendszeren"), ha megvolt nekik az eredeti cím.
Mindegy.
Lényeg ,hogy tényleg jól szól. Egy olyan hangszóró kellett amit PC-re is köthetek és mobil is ha kell. Egy kis GENIUS SP-HF500A [link] váltott. Hát sokkal szebben szól mint az, bár azért ezen nem lepődtem meg
. Ami durva, hogy brutál hangja van (nem elég, hogy hangos még tisztán is szól). Persze ez nekem meglepő akinek korábban csak egy kis gagyi emagos hordozható hangszórója volt
-
Aszpik
tag
válasz
cidalain
üzenetére
Nekem is jó a címzés, csak hát tudja a ..., hogy milyen csatornákon közlekedik vagy éppen nem közlekedik az információ. Én december 11.-én rendeltem.
Ha már így alakult a magán címemet adtam meg mert szerencsére a héten még nem dolgozunk, de ha így alakul és a héten sem szállítják akkor a jövő héten kenhetem a hajamra mert akkor már az új cím nem lesz jó. Még beszéltem is a hölggyel, hogy akkor jövő elején mindenképpen hozza a kolléga ezért adtam meg a saját címem.
-
Aszpik
tag
válasz
cidalain
üzenetére
Nekem dec 27.-e óta kínlódik az UPS. Már 3x írták a nyomkövetésen, hogy kézbesítés átütemezésének kérése, pedig egyszer sem kértem, csak egy cím pontosítás volt mert ugye az elvileg hiányos volt. (Ez bosszant)
Felhívom az UPS-t holnap, hogy mi a helyzet, mert pénteken hiába is hozzák. Illetve írok egy levelet is a soundcore-nak, is hogy mi a helyzet. Bár nem várok semmit csak a kis lelkemnek jó esik
-
Aszpik
tag
Szerintem csak simán "költségcsökkentés" vagy csak sima lustaság az oka, hogy nincs telefonszám. Pedig sokkal hatékonyabb lenne a kézbesítés.
Így is úgy is adatkezelő az UPS, egy plusz telefonszám már nem kellene, hogy gondot okozzon adatkezelés szempontjából, de sokan szeretnek hivatkozni a GDPR-ra, sokan meg lesz@rják
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Ami durva, hogy brutál hangja van (nem elég, hogy hangos még tisztán is szól). Persze ez nekem meglepő akinek korábban csak egy kis gagyi emagos hordozható hangszórója volt