- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Aszpik #16367 üzenetére
Tesóm ugyanaznap rendelte, mint én.
Otthon volt szabin egész nap, sikertelen kézbesítés került a trackingba... Ő is UPS telefonnal kezd holnap.Nekem teljesen jó volt a csomagon a címzés. Irszám, város, utca házszám, név rajta volt rendesen (telszámra nem emlékszem, de nem hívtak kézbesítés előtt) Munkahelyi cím volt, szokott oda járni céges ügyben is UPS, nem volt gond, kollégák vették át, én nem dolgoztam.
-
cidalain
veterán
válasz
Aszpik #16345 üzenetére
Nekem sem ajándék lesz. Sőt jó lenne ha január 2 előtt meg se jönne, mert munkahelyre rendeltem, csak úgy jó lenne tudni, hogy van-e előrejelzés, vagy 29.-én csak úgy egyszer csak beesik, amikor üres az épület.
Töltés:
Az eszköz majd tudja, hogy hogyan akar töltődni, ne mi döntsük el hogy "kíméljük" a fél amperes töltéssel. Ez nem kíméli, csak lassan tölti. Illetve persze mondhatjuk, hogy kíméli, de ez önámítás csak. A gyorsabb töltéstől melegszik, ami káros? Igen. Ezért van benne hőszenzor, ha szükséges visszaveszi a töltési teljesítményt, adott esetben nullára. -
cidalain
veterán
válasz
Aszpik #16269 üzenetére
kösz. lehet, hogy én is bepróbálok egy Motion+ speakert. még 3 nap amíg a kupon érvényes, addig megálmodom. bár ha mégse kéne árában simán el tudom adni.
kb mennyi idő alatt szállítanak soundcore-ról? mert így hogy karácsonyi szünet lesz, nem tudom hova rendeljem. vagy mindegy, ha mondjuk vasárnap megrendelem, akkor úgyse jön meg január előtt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V3 - i5-10400F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V2 - i3-14100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bitmain Antmimer K7 63.5th ckbminer
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V4 - R5 5500 -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V1 - i3-12100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest