- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Aszpik #16367 üzenetére
Tesóm ugyanaznap rendelte, mint én.
Otthon volt szabin egész nap, sikertelen kézbesítés került a trackingba... Ő is UPS telefonnal kezd holnap.Nekem teljesen jó volt a csomagon a címzés. Irszám, város, utca házszám, név rajta volt rendesen (telszámra nem emlékszem, de nem hívtak kézbesítés előtt) Munkahelyi cím volt, szokott oda járni céges ügyben is UPS, nem volt gond, kollégák vették át, én nem dolgoztam.
-
cidalain
veterán
válasz
Aszpik #16345 üzenetére
Nekem sem ajándék lesz. Sőt jó lenne ha január 2 előtt meg se jönne, mert munkahelyre rendeltem, csak úgy jó lenne tudni, hogy van-e előrejelzés, vagy 29.-én csak úgy egyszer csak beesik, amikor üres az épület.
Töltés:
Az eszköz majd tudja, hogy hogyan akar töltődni, ne mi döntsük el hogy "kíméljük" a fél amperes töltéssel. Ez nem kíméli, csak lassan tölti. Illetve persze mondhatjuk, hogy kíméli, de ez önámítás csak. A gyorsabb töltéstől melegszik, ami káros? Igen. Ezért van benne hőszenzor, ha szükséges visszaveszi a töltési teljesítményt, adott esetben nullára. -
cidalain
veterán
válasz
Aszpik #16269 üzenetére
kösz. lehet, hogy én is bepróbálok egy Motion+ speakert. még 3 nap amíg a kupon érvényes, addig megálmodom. bár ha mégse kéne árában simán el tudom adni.
kb mennyi idő alatt szállítanak soundcore-ról? mert így hogy karácsonyi szünet lesz, nem tudom hova rendeljem. vagy mindegy, ha mondjuk vasárnap megrendelem, akkor úgyse jön meg január előtt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- CASIO órák kedvelők topicja!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged