Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyűjteni, vagy nem gyűjteni... Az itt a kérdés.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
Új hozzászólás Aktív témák
-
olajbogyo
aktív tag
-
Üdv!
Köszönjük a véleményt!

Én - ahogy talán már korábban leírtam - arra próbálnék rájátszani ezzel a hangszóróval, hogy ha a 35-40.000 forintos JBL minősége 10/10, és mondjuk ezzel elérem a 10/7-et, akkor nekem már megfelelő.
Amit jelenleg használok, az sem rossz, rádiózni szuper, de zenét hallgatni nekem kevés, és nem a hangereje miatt, csak valahogy kicsit minőségibbet szeretnék.Más: eustock-on mennyi a postaköltség? Tényleg ideér 1 nap alatt? Nem problémás a vám és hasonlók miatt?
Mert van vaterán is ilyen T6-os, magyarba, újonnan, 2 év garival...igaz, szerintem meglátta az eladó, hogy keresik a típust, mert kb egy ezrest drágított rajta. -
6r4dw
csendes tag
Megjött ma a Tronsmart Element T6. Rosszat nem tudok róla írni. Hála a több hangszórónak a mélyek és magasak egyszerre kijönnek, nem tűnik el egyik sem. A hangszíne is rendben van, nem olyan mintha víz alól szólna vagy visszhangzana, tisztán szól. Szerintem ennyi pénzért nagyon rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T (BOS 360T) hashboard hibásan eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- Bomba ár! HP EliteBook mt46 - Ryzen 3 4450U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest