Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
Új hozzászólás Aktív témák
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
csabyka666
üzenetére
Szia!
Köszi, miután feltettem a kérdést, rá 1 órára nekem is zöldre váltott, de azt hiszem ezek után a telóm 2A-es töltőjével fogom tölteni.
-
olajbogyo
aktív tag
-
olajbogyo
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem, és ma jött meg nekem is egy ilyen Tronsmart-kütyü, ha már páran dicsértétek. Nos valóban ennyi pénzért egy elég ütős kis cuccot kaptam szvsz. Majd szívrohamot kaptam mikor először megszólalt mellettem az asztalon....
Szerintem a basszus is megfelelő benne. Elég jó még a mobilon lejátszott filmek hangjának megszólaltatására is. Nagyon jól szól, még egyszer köszi az ajánlásért, ha nem jelzitek biztosan megveszem az F4-et 4-szer ennyiért. Biztosan jobb az, de hogy nem annyival az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI NVIDIA GeForce RTX 3090 3X OC GPU Kitűnő állapotban
- Samsung Tab S6 Lite - Oxford Gray - Használt, karcmentes
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem a basszus is megfelelő benne. Elég jó még a mobilon lejátszott filmek hangjának megszólaltatására is. Nagyon jól szól, még egyszer köszi az ajánlásért, ha nem jelzitek biztosan megveszem az F4-et 4-szer ennyiért. Biztosan jobb az, de hogy nem annyival az tuti.