- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Makszimusz #9252 üzenetére
... és (#9247) apollo12
Lehet, hogy a SAL nem valami jó (nem ismerem a termékeiket), de a Sony-ra - egész konkrétan erre a GTK-XB60-ra - se mondanám azt, hogy "hű-ha". Oluv egy-két videója alapján egy JBL Boombox, de egy Harman/Kardon Go + Play is "leszólja". Utóbbinál persze hangosabb, de amíg hangerőben a Harman/Kardon bírja, jobb. Végül, Oluv is elég lesújtó véleménnyel van róla. Szóval, ha a SAL még ennél is sz@rabb, akkor én valami teljesen más után néznék ...A SAL védelmére ...
... érdemes beleolvasni az arukereso.hu -s véleményekbe! Pl.: Bax, Dance, Tamás ...
Én el tudom képzelni, hogy el olcsó márka drágább cucca jobban szól, mint egy drága márka olcsóbb terméke.
Persze, a tuti az lenne, ha meg lehetne hallgatni ... -
djfantom
tag
válasz
Makszimusz #9252 üzenetére
Az tény ,hogy sok szutykot csinál a sal. De vannak jó cuccai is. De a hozzászólásaid alapján nem sok fogalmad van a hangtechnikáról.tuti,hogy te otthon is hordozható bt hangfalat használsz ami nem otthonra való. Én momentán vagy kertben vagy erdőben használok bt cuccot. Bár azért vagy szégyen,mert olyanról beszélsz amiről lila gőzöd sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest