- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Stauffenberg #8677 üzenetére
Én rendelgettem a COVID-19 ellenére is. Mondjuk apróságokat, pl. fejlámpa (Ali). Ez utóbbi kicsivel több mint 2 hét alatt meg is jött. De jött gumikesztyű, maszk, kézfertőtlenítő is márc. 25 → ápr. 16. között (Geekbuying).
Ja hát a Tribit Xsound Go az olyan best-by kategóriájában, mint az Soundcore Motion+. Szerintem egyértelműen jobb, mint az Anker Soundcore 2 (bár ebből létezik már updated verzió, aminél kettő sztereóba köthető). Ezen kívül volt "sima" Mi Speaker-em (nevezzük 1st gen.-nek), és - ahogy írod - most van Tribit Xsound Go-m is.
Hangminőségben a Mi Speaker egy picit volt jobb, mint egy laptop hangszóró. Utána jön - jó nagy ugrással - a Soundcore 2, és erre - ha nem is sokat - de rátesz egy lapáttal az Xsound Go. A sok helyen szintén Mi Speaker néven futó komolyabb hangszóró (amin pl. SD-kártya olvasó is van) valahol az én régi Mi Speaker-em és Soundcore 2 között lehet (sajna ilyet még nem hallottam, pedig az unokatesómnak egy ilyet rendeltem, de sose láttam). Egyébként Oluv (a "nagy mágus") ezt is tesztelte, és meg volt vele elégedve. Ja, igen! És akkor van ez a Mi Square Box 2, ami mind tudásban, mind hangzásban (a tesztek szerint) valahol az én Mi Speaker-em és a "színes" Mi Speaker között lehet. Remélem tudtál követni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 3D nyomtatás
- Amazon
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest