- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Stauffenberg #8677 üzenetére
Én rendelgettem a COVID-19 ellenére is. Mondjuk apróságokat, pl. fejlámpa (Ali). Ez utóbbi kicsivel több mint 2 hét alatt meg is jött. De jött gumikesztyű, maszk, kézfertőtlenítő is márc. 25 → ápr. 16. között (Geekbuying).
Ja hát a Tribit Xsound Go az olyan best-by kategóriájában, mint az Soundcore Motion+. Szerintem egyértelműen jobb, mint az Anker Soundcore 2 (bár ebből létezik már updated verzió, aminél kettő sztereóba köthető). Ezen kívül volt "sima" Mi Speaker-em (nevezzük 1st gen.-nek), és - ahogy írod - most van Tribit Xsound Go-m is.
Hangminőségben a Mi Speaker egy picit volt jobb, mint egy laptop hangszóró. Utána jön - jó nagy ugrással - a Soundcore 2, és erre - ha nem is sokat - de rátesz egy lapáttal az Xsound Go. A sok helyen szintén Mi Speaker néven futó komolyabb hangszóró (amin pl. SD-kártya olvasó is van) valahol az én régi Mi Speaker-em és Soundcore 2 között lehet (sajna ilyet még nem hallottam, pedig az unokatesómnak egy ilyet rendeltem, de sose láttam). Egyébként Oluv (a "nagy mágus") ezt is tesztelte, és meg volt vele elégedve. Ja, igen! És akkor van ez a Mi Square Box 2, ami mind tudásban, mind hangzásban (a tesztek szerint) valahol az én Mi Speaker-em és a "színes" Mi Speaker között lehet. Remélem tudtál követni
Új hozzászólás Aktív témák
- Gmail
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mozilla Firefox
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- Eladó Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ω stúdió fejhallgató
- ÚJ! Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest