- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Stauffenberg #8677 üzenetére
Én rendelgettem a COVID-19 ellenére is. Mondjuk apróságokat, pl. fejlámpa (Ali). Ez utóbbi kicsivel több mint 2 hét alatt meg is jött. De jött gumikesztyű, maszk, kézfertőtlenítő is márc. 25 → ápr. 16. között (Geekbuying).
Ja hát a Tribit Xsound Go az olyan best-by kategóriájában, mint az Soundcore Motion+. Szerintem egyértelműen jobb, mint az Anker Soundcore 2 (bár ebből létezik már updated verzió, aminél kettő sztereóba köthető). Ezen kívül volt "sima" Mi Speaker-em (nevezzük 1st gen.-nek), és - ahogy írod - most van Tribit Xsound Go-m is.
Hangminőségben a Mi Speaker egy picit volt jobb, mint egy laptop hangszóró. Utána jön - jó nagy ugrással - a Soundcore 2, és erre - ha nem is sokat - de rátesz egy lapáttal az Xsound Go. A sok helyen szintén Mi Speaker néven futó komolyabb hangszóró (amin pl. SD-kártya olvasó is van) valahol az én régi Mi Speaker-em és Soundcore 2 között lehet (sajna ilyet még nem hallottam, pedig az unokatesómnak egy ilyet rendeltem, de sose láttam). Egyébként Oluv (a "nagy mágus") ezt is tesztelte, és meg volt vele elégedve. Ja, igen! És akkor van ez a Mi Square Box 2, ami mind tudásban, mind hangzásban (a tesztek szerint) valahol az én Mi Speaker-em és a "színes" Mi Speaker között lehet. Remélem tudtál követni
Új hozzászólás Aktív témák
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- Pc rx7600 xt 16gb
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel - szinte új állapotban, garanciális
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RTX3060 12GB!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest