Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz Stauffenberg #8677 üzenetére

Én rendelgettem a COVID-19 ellenére is. Mondjuk apróságokat, pl. fejlámpa (Ali). Ez utóbbi kicsivel több mint 2 hét alatt meg is jött. De jött gumikesztyű, maszk, kézfertőtlenítő is márc. 25 → ápr. 16. között (Geekbuying).

Ja hát a Tribit Xsound Go az olyan best-by kategóriájában, mint az Soundcore Motion+. Szerintem egyértelműen jobb, mint az Anker Soundcore 2 (bár ebből létezik már updated verzió, aminél kettő sztereóba köthető). Ezen kívül volt "sima" Mi Speaker-em (nevezzük 1st gen.-nek), és - ahogy írod - most van Tribit Xsound Go-m is.
    Hangminőségben a Mi Speaker egy picit volt jobb, mint egy laptop hangszóró. Utána jön - jó nagy ugrással - a Soundcore 2, és erre - ha nem is sokat - de rátesz egy lapáttal az Xsound Go. A sok helyen szintén Mi Speaker néven futó komolyabb hangszóró (amin pl. SD-kártya olvasó is van) valahol az én régi Mi Speaker-em és Soundcore 2 között lehet (sajna ilyet még nem hallottam, pedig az unokatesómnak egy ilyet rendeltem, de sose láttam :) ). Egyébként Oluv (a "nagy mágus") ezt is tesztelte, és meg volt vele elégedve. Ja, igen! És akkor van ez a Mi Square Box 2, ami mind tudásban, mind hangzásban (a tesztek szerint) valahol az én Mi Speaker-em és a "színes" Mi Speaker között lehet. Remélem tudtál követni :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés