- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz
umfrider #8505 üzenetére
Ugyan a többit még nem hallottam, így nincs viszonyítási alapom, (offba is teszem a hsz-t), viszont nekem nagyon tetszik a Go+Play hangja. Az akkuja mondjuk nem tűnt valami acélosnak, szerintem új korában is hamar merült, persze a mélyek szívják is rendesen.. Plusz most kicsit több, mint 1 évesen ment is vissza gariba, mert nem lehetett bekapcsolni. Töltést sem vette, úgyhogy akku vagy táp gond lehetett vele.
-
válasz
umfrider #8505 üzenetére
Ha nem fontos a hordozhatóság, akkor a helyedben vennék egy 2.0-ás rendszert. Nekem ez szól a homeoffice irodában
.
Ha már 100-at hajlandó vagy rászánni, vegyél egy R2000-et olcsóbban és az kb. 3x csomót köt az általad linkelt H&K termékekre. Ha nem kell a brutál hangerő, az 1850db is bőven elég. Nekem egy 50m2-es egybefüggő teret úgy átmozgat, mintha koncerten lennék.
Lesz BT, Optika és kétféle vonalbemeneted, potméteres eq-val, távirányítóval és olyan hangja lesz hogy az arca leszakad aki hallgatja. Főleg ha előtte akksis BT hangszórókhoz szokott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest