Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyuska111
tag
válasz
Airness23
üzenetére
Jó a DOSS, nekem is az van, de nem hordozható kategória. Nézd meg ezt: Anker Soundcore Motion+ , a legfőbb szakértő tesztjében nagyon jól szerepelt, megkapta a "legjobb 100$ alatti bt speaker 2019" plecsnit, hordozható is, olcsó is. Hátránya, hogy állítgatni kell az eq-t, elfelejti. Füleld meg az adatbázisban is, vesd össze pl. a DOSS-sal, neked melyik tetszik. Elvileg jobb, mint a DOSS, újabb is, hetente jönnek itt újabb, fejlettebb cuccok. Bármit veszel, pár hónapon belül lesz jobb szvsz, de hát ez ilyen...
-
kaszibat
tag
válasz
Airness23
üzenetére
Javaslom neked a Tronsmart T6 plus-t. Geekbuying árulta 20 körül lengyel raktárból, így áfa és vámmentes a vétel és pár nap alatt itt volt. Az már csak hab a tortán hogy egy ajándék bluetooth headset-et is adtak hozzá. Kompakt , szépen szól, cseppálló, tud pendrive-ról is lejátszani és power bankként a telefont is tudod róla tölteni. Nekem bevált. A másik hangszóróm Doss SoundBox XL, ami bár hangzásban kicsit jobb, de nem ilyen sokoldalú. ITT mindent megtalálsz kuponkóddal, amit most kipróbáltam és még mindig működik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest