Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
hatpersze
üzenetére
Szia!
Most voltam a boltban. Lehet, hogy nem kellett volna kiírnom ide, hogy Nagykanizsán van. Minden eltűnt! A Blaupunkt és az összes Jam Classic is, pedig volt 10 - 15 darab belőle. Csak a 8000 Ft -os Jam Trance Mini maradt meg. Gondolom valaki felvásárolta mindet és most megy a hirdetési oldalakra ...
Ne haragudj, de sajnos így már nem tudom betartani az ígéretemet!
Ha még nem beszéltél a pároddal, akkor már ne is tedd meg, mert ő is csak beleéli magát és csalódott lesz, mint most én.
Még egyszer bocsánatodat kérem! Talán, ha tegnap nem dolgoztam volna egész nap ... (Tegnapelőtt még meg voltak.)
Bocsi, még egyszer kérlek ne haragudj! -
glaci
őstag
válasz
hatpersze
üzenetére
Szia!
Az adat lapod Fejér megyét írt, azért írtam hogy Fehérvár, de Budapest Déli pályaudvarnál is oda tudom adni.
Az elutalás nem lényeg. Én inkább azon izgulok, hogy meglesz-e még, mire holnap el tudok menni érte. (Ma ugyanis most indulok dolgozni és majd csak este 9 -kor fogok vissza érkezni.)
Egyébként nem kicsi a cucc, ez igaz. Az áram felvétele szerintem nem lehet olyan nagy, hogy ne bírjon vele egy power bank, inkáb csak az kellemetlen, hogy "gyártani" kell hozzá egy USB kábelt. (Ha jól néztem, akkor olyan a csatija, mint a régi Nokia telefonoknak volt. Még az is lehet, hogy egy régi Nokia töltővel is el üzemel majd. Persze a mobilitás miatt akkor is praktikusabb a power bank vagy a C méretű akksi esetleg elem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- PlayStation 5
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- Építő/felújító topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- Ryzen 7 5800X / 2x 500GB SSD / 32GB DDR4 3000MHz / RX 9060 XT + Előretelepített Eredeti Win11 PRO
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7 10th Gen, 4.90 GHz, 16GB DDR4) Sale.exe: Akció!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő