- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
hatpersze #609 üzenetére
Szia!
Most voltam a boltban. Lehet, hogy nem kellett volna kiírnom ide, hogy Nagykanizsán van. Minden eltűnt! A Blaupunkt és az összes Jam Classic is, pedig volt 10 - 15 darab belőle. Csak a 8000 Ft -os Jam Trance Mini maradt meg. Gondolom valaki felvásárolta mindet és most megy a hirdetési oldalakra ...
Ne haragudj, de sajnos így már nem tudom betartani az ígéretemet!
Ha még nem beszéltél a pároddal, akkor már ne is tedd meg, mert ő is csak beleéli magát és csalódott lesz, mint most én.
Még egyszer bocsánatodat kérem! Talán, ha tegnap nem dolgoztam volna egész nap ... (Tegnapelőtt még meg voltak.)
Bocsi, még egyszer kérlek ne haragudj!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem biztos, hogy fenntartható az Apple iPhone-ok menetelése
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Lexus, Toyota topik
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest