Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
hatpersze
üzenetére
Szia!
Most voltam a boltban. Lehet, hogy nem kellett volna kiírnom ide, hogy Nagykanizsán van. Minden eltűnt! A Blaupunkt és az összes Jam Classic is, pedig volt 10 - 15 darab belőle. Csak a 8000 Ft -os Jam Trance Mini maradt meg. Gondolom valaki felvásárolta mindet és most megy a hirdetési oldalakra ...
Ne haragudj, de sajnos így már nem tudom betartani az ígéretemet!
Ha még nem beszéltél a pároddal, akkor már ne is tedd meg, mert ő is csak beleéli magát és csalódott lesz, mint most én.
Még egyszer bocsánatodat kérem! Talán, ha tegnap nem dolgoztam volna egész nap ... (Tegnapelőtt még meg voltak.)
Bocsi, még egyszer kérlek ne haragudj!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő