- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
hatpersze #609 üzenetére
Szia!
Most voltam a boltban. Lehet, hogy nem kellett volna kiírnom ide, hogy Nagykanizsán van. Minden eltűnt! A Blaupunkt és az összes Jam Classic is, pedig volt 10 - 15 darab belőle. Csak a 8000 Ft -os Jam Trance Mini maradt meg. Gondolom valaki felvásárolta mindet és most megy a hirdetési oldalakra ...
Ne haragudj, de sajnos így már nem tudom betartani az ígéretemet!
Ha még nem beszéltél a pároddal, akkor már ne is tedd meg, mert ő is csak beleéli magát és csalódott lesz, mint most én.
Még egyszer bocsánatodat kérem! Talán, ha tegnap nem dolgoztam volna egész nap ... (Tegnapelőtt még meg voltak.)
Bocsi, még egyszer kérlek ne haragudj!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest