Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• francz'70

senior tag

válasz alphamooncam #20108 üzenetére

"Pontosabban úgy került a példádba egy holmi fityfaszméretű játékszer hogy mindezt tudtad, és állításoddal ellentétben valójában nem volt is szándékodban segíteni, "
    Ember te csak vagy szimlán nem tudsz értelmezni, vagy tényleg komoly gondjaid vannak :Y A példámba úgy került ez a "fityfaszméretű játékszer" hogy ezzel volt tapasztalatom, a "nem behányva, hanem normálisan elhelyezve" ...mivel két oldalt a fejtámlára volt akasztva, így ennek is megfelelt, ... és igaz, hogy nem BB3 (amúgy ezt is írtam többször) viszont VISZONYÍTÁSNAK szerintem jó példa, hogy egy hordozható BT speaker hiába szól jól, egy kocsiban már nem azt kapod amire képes, teljesen más helyzet/környezet, akusztika stb. ...tehát a BB3 sem fog úgy szólni mint amire papíron vagy bárhol máshol képes!
    ...kapisgálod már a lényeget?

Folyamatosan okoskodsz pedig te nem próbáltál semmit, a kommentjeid alapján erről az autós helyzetről még viszonyítási alapod sincs, bár irtad, hogy az emúlt 20 évben jó pár jbl - hez volt szerencséd, akkor pedig végképp nem értem miért vársz téged megerősítő választ :U alapból tudnod kéne, hogy nem fog úgy szólni a kocsiban....a kikuzázott frekvencia görbéidet egy ilyen környezetben feldughatod, nem véletlenül írtuk többen is, hogy kocsiban egy mezei gyári, vagy utólagos csere 2-4 db-os hangszóró (pláne egy mélyladával, a keretbe belefér) megeszi reggelire hangzásban a BB3- at

Amúgy meg bármilyen hihetetlen totál jó szándékkal próbáltam segíteni, olvasd el az első két hsz-emet mégegyszer,.... bár ezekután egyáltalán nem csodálkozom, hogy nem értedted :DDD

• bwoay

nagyúr

"úgy került a példádba egy holmi fityfaszméretű játékszer hogy mindezt tudtad, és állításoddal ellentétben valójában nem volt is szándékodban segíteni"

hanem? mi más szándéka lett volna? ez egy bt speakerekkel kapcsolatos topic. lehet, hogy konkrétan Boombox 3-mal kapcsolatban nincs senkinek ilyen jellegű tapasztalata, de joggal gondolja az ember, hogy ha megosztja az idevágó "élményeit", az is jelenthet némi segítséget.
    másrészt a Charge egy jó speaker, messze nem egy fityfaszméretű játékszer, és kettő belőle pláne tiszteletreméltó teljesítményre képes, még ha te azzal nem is vagy elégedett (a rtings mérései alapján). Nyilván a karosszéria nem ezektől fog berezonálni, de a Boombox 3-tól sem.
    nem látom, hogy bármi is indokolná ezt a kellemetlen stílust, szerintem mindenki jó szándékkal reagált, de nagyon úgy tűnik, hogy eleve kár volt belemenni ebbe a diskurzusba.

még valami:
    "a két db charge a fal mellett olyan produkciót nyomott, hogy szájtátva elismerően bólogattunk"
    ha számodra ebből nem derül ki egyértelműen az elégedettség, akkor annak biztosan nem a pongyola (???) megfogalmazás az oka.

• Cyborg

őstag

Korábbi hsz-ed Adamskynak:
    "Őket kérdezted a bluetooth hangszórós ötleteddel kapcsolatban?"

"-Természetesen nem és nem is fogom, mert nem vagyok troll, ha maguktól nem jönnek rá hogy a hobbijuk milyen költséges és mennyire hiábavaló a fáradozásuk, nem az én tisztem elmondani ezt nekik"

Pont ezt csinálod most, csak ebben a topikban, trollkodsz.

A Boombox 3 6,7kg, a fizikát nem nagyon lehet megb..., és nem nagyon van alternatíva, olyan, ami neked tetszik, meg pláne, hiszen te már kinézted a Boombox 3-at :)
    Arról már ne beszéljünk, hogy mennyibe kerül, és abból milyen hifit lehetne összedobni :D

...de tessék
    Tribit Stormbox Blast 2 - 5,5kg

Mostmár tényleg menj kérlek, vegyél valamit(Természetesen Boombox 3-at, mert a Te ötleted volt :) ), és vissza se gyere, max a végeredménnyel, hogy milyen király lett, amit kitaláltál a fül magasságban elhelyezett BT speakerrel a kocsiban :DDD

Mostmár szeretettel várnak a Hifi, autóhifi, és mindent én tudok a legjobban topikban.

...Nem kell reagálnod erre, nem kérek chartot, freqi görbét, és kisregényt se, köszi

Szia

• <Adamsky>

nagyúr

"Olyan alternatívákat szerettem volna ... "
    Itt ezeket szeretik a népek, ill. ezekről esik a legtöbb szó:
    Earfün UBoom X: sokunknak – köztük nekem is – ilyen van. A BB3 jó eséllyel hangosabb, és (még) "több" benne a mély, de annak már inkább kültéren van értelme.
    Soundcore Boom 2 Plus: nem megy annyira mélyre, de sokan ezt is szeretik. Zenefüggő, hogy mennyire jön ki a különbség.
    Tribit StormBox Blast és Tribit StormBox Blast 2.
    Előbbi az UBoom X-hez van nagyon közel, míg utóbbi talán a BB3-hoz (vagyis nem feltétlen szól jobban, viszont nagyobb teljesítményre képes).
    Aztán van még a Tronsmart Band Max és mondjuk a W-KING X20. Ezek azért már jó nagy dögök. Fórumos tapasztalat ezekkel nincs, de a YT-n vannak fenn egész jó tesztek.
    Mindegyikhez van app, így "csavargatható" e.q.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés