- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19916 üzenetére
Persze csak a magyar Bluetooth hangszóró topikot leszámítva nincs is kivel megbeszélni ezeket a kérdéseket. Oluv gondolom se a Earfun nem tud ezekről a hibákról, pedig ha lenne normális mikrofon amivel tudom mérni és mutatni mennyit változott a hangszóró viselkedése "Drámai lenne".
Most viszont elhiszem hogy a hangszóró ebbe az állapotba tudja fél hangerőn a 30 órát.
Így konkrétan az egész hangszóró viselkedése megváltozott, eddig úgy volt hogy inndor+ 50%-ról hangerőről átmentem Outdoor 50%-ba Majd 2X lett hangosabb a hangszóró.
Most viszont a sok anomália és hangprobléma szerintem java részt meg is szünt.
Talán a zavaró hogy fél hangerőn már nem olyan hangos egyik módba se, de ha több kell majd feljebb veszem. Most ki merrem mondani a Uboom X olyan mint a ÉG ÉS FÖLD.
Hatalmasat változott a hangszóró, mert nem is érettem a Outdoor eddig miért is ette nagyon az akkumulátort.
Keresgéltem de nem találtam se Earfun oldalon se forumon hasonló gondot.
Szóval akinek van Uboom X és a hangerő szinkron nincs bekapcsolva, használja!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- C# programozás
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Nintendo Switch 2
- Silent Hill f teszt
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gumi és felni topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Garmin Forerunner 205/305 töltő / dokkoló
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest